To je to što me zanima!

Na plati 2. liga: Navijači Rivera zbog poraza su zapalili grad...

Navijači Rivera razbijali su izloge, palili automobile, a 25 policajaca završilo je u bolnici. Uhićeno je 95 huligana. River Plate je nakon 110 godina ispao u drugu ligu...
Vidi originalni članak

Čuo sam se s nekoliko igrača Boce, kažu da je Buenos Aires gorio, rekao je Luis Ibanez, Argentinac u Dinamu.

Nakon 110 godina River Plate, klub s 33 naslova prvaka, ispao je u 2. ligu.

- Navijači Boce izišli su na ulice i slavili. Nosili su šaljive transparente s porukama Riveru: ‘Igrat ćete i sljedeće godine protiv Boce, ali one iz Unidosa!’, ‘Javite kako je u 2. ligi’... - prepričava Lučo.

Navijači Rivera razbijali su izloge, palili automobile, a 25 policajaca završilo je u bolnici. Uhićeno je 95 huligana. Dugo nakon završetka utakmice 60.000 navijača ostalo je na Monumentalu i plakalo. Nisu mogli vjerovati da je njihov River ispao.

- Njihov najveći problem je što će momčad sad napustiti više od deset igrača. Druga liga uopće nije slaba i teško, vrlo teško će se iduće godine vratiti u društvo najboljih. Mogli bi u 2. ligi ostati nekoliko godina. Velik je to udarac za argentinski nogomet - kaže Ibanez.

Ne žali previše za “milijunašima”.

- Taj je nadimak nekad imao smisla, više ne. U ogromnim su dugovima, klub je na rubu raspada i ne znam kako će se izvući - zaključio je Luis Ibanez.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • carlos_zg 28.06.2011.

    I onda nas Hrvate pljuju i optužuju za huliganizam..

  • NIKE 28.06.2011.

    pa pao je i veliki Juventus pa jer se vratio , a najveća je faca po meni ispao Buffon svjetski golman tada, a i još danas ,koji ostao i tu jednu sezonu preživio a također je imao puno ponuda ,mnogi su klubovi padali , pa su se vraćali ja vjerujem da će se river vratiti već sezone odma poslije ove

  • Rogy_1 27.06.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=QTa51gqYArM najveci hit brazila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare