To je to što me zanima!

Na Poljudu kao da biraju američkog predsjednika

S Cicom Kranjčarom u srijedu bi ugovor trebao potpisati direktor Hajduka Fiorentini. Kranjčaru će se tako ispuniti želja da sjedne na klupu 'bilih'
Vidi originalni članak

Izbor novog trenera Hajduka otegao se gotovo kao izbor novog predsjednika SAD-a. Znakovito je kako se Hajdukov Barack Obama, Zlatko Kranjčar, nakon medijske ofenzive povukao u ilegalu, pa je tako u zadnji čas otkazao i nastup u TV emisiji “Istinom do gola”.  Njegova želja nikad nije bila sporna, kao ni podrška koju bivši izbornik uživa na Poljudu, no pregovori su navodno zapeli oko prvog pomoćnika. Kranjčar bi želio Ivkovića, Hajduk nudi Mišu...  Predsjednik Peroš razgovarao je tijekom vikenda i s Krunoslavom Jurčićem, a Ivo Šušak i Zoran Vulić njegov poziv do jučer popodne nisu dočekali. Nije ni Ante Miše, kojem internetske ankete daju najveću podršku od svih kandidata zasad spominjanih u medijima. I Hajdukova je svlačionica za Mišu.  Jedno je sigurno - novac za plaću novog trenera nije upitan jer su kandidati s kojima je Peroš kontaktirao odreda zadovoljni ponuđenim uvjetima.  Kranjčar je, dakle, pred vratima Hajduka, a ugovor bi u ime kluba danas s njim trebao potpisati direktor Fredi Fiorentini, koji je otputovao u Zagreb na sastanak Markovićeve nogometne vlade.

MIŠE OSTAJE DO IZBORA NOVOGA GLAVNOG TRENERA
Dulje su župan Ante Sanader  i gradonačelnik Splita Ivan Kuret putovali od svojih ureda do Poljuda nego što su se zadržali na sjednici Upravnog odbora Hajduka, koji nije odgovorio na pitanje tko je novi trener.
- Trener će biti izabran kad pronađemo kvalitetno rješenje - rekao je Kuret, a glasnogovornik Pavić dodao je da je predsjednik Peroš članove Uprave izvijestio o kandidatima za trenera i uvjetima koje su im ponudili.

PEROŠ UVODI NOVA PRAVILA PONAŠANJA
Predsjednik Hajduka tijekom pregovora je pokazao da vlada čvrstom rukom. Nakon njegova istupa potencijalni kandidati za trenera nisu se više pojavljivali u medijima. Jasna poruka onom tko će preuzeti momčad “bijelih”.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mirni1 04.11.2008.

    cico ispija posljednje gemište........... prebacil bu se naglo na bevandu

  • torcida trogir 04.11.2008.

    hahah legendaran naslov :D !!!!! i da vulica nazad vratite i sve 5

  • xSOVAx 04.11.2008.

    VULICA ZA TRENERA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare