To je to što me zanima!

Sastali su se Hajduk, Torcida i vatrogasci: Krivi su pojedinci

Zajedničkog smo stava kako su događaji s derbija djelo neodgovornih pojedinaca te da ćemo svi zajedno nastaviti raditi na unaprjeđenju sustava i komunikacije, rekao je predsjednik Jasmin Huljaj
Vidi originalni članak

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita i dalje će osiguravati nogometne utakmice na Poljudu, a Hajduk i navijači će se pobrinuti da se unutar stadiona ubuduće ne unosi opasna pirotehnika, zaključak je to sa sastanka na kojem su sudjelovali predstavnici Hajduka, navijačke skupine Torcida i Javne vatrogasne postrojbe grada Splita.

Vatrogasac koji je na posljednjoj utakmici između Hajduka i Dinama u eksploziji topovskog udara ostao bez dijela kažiprsta desne ruke i koji je operiran, u srijedu je pušten iz bolnice na kućnu njegu.

Kako Hina doznaje od njegovih kolega najvjerojatnije će moći i dalje raditi posao vatrogasca, osjeća se bolje i uskoro bi se trebao vratiti na posao.

- Zajedničkog smo stava kako su događaji s utakmice djelo neodgovornih pojedinaca te da ćemo svi zajedno nastaviti raditi na unaprjeđenju sustava i komunikacije kako se ovakvi ružni incidenti u budućnosti ne bi ponavljali. Još jednom želim naglasiti kako klub suosjeća s ozlijeđenim vatrogascem te njemu i njegovoj obitelji stojimo na raspolaganju.- rekao je predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, na derbiju u Splitu topovski udar teško je ozlijedio vatrogasca, a Hajduk je kažnjen sa četiri domaće utakmice pred praznim tribinama. S tribina je uz to Adamu Gyurcsu u glavu doletio kamen.  

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Blogerusa 07.10.2018.

    Ni vama ni što drugo za ispriku napada na pamet pa eto nedaj bože isto dalje pa drugi puta vatrogasac izgubi ruku ili nogu pa onda opet pojedinci.Kako može biti pojedinci i toliko materijala u neti u stadijon pa neka vam bude hura.

  • boskobuha 05.10.2018.

    jadnici pojedinci pa kako ih već jednom ne izbacite sa tribina ako su pojedinci. pojedinac ne moze baciti toliko pirotehnike na jednoj utakmici

  • hyndaii 04.10.2018.

    Tko je uopće dao dozvolu vatrogascima da pregovaraju sa tom terorističkom skupinom?Država?Zapovjednik ?Ili je to samovolja nekog lokalnog šerifa u vatrogascima,pripadnika torcide?Kazniti ga odmah !

Komentiraj...
Vidi sve komentare