To je to što me zanima!

Na Poljudu pukla 'petarda': Ibričić i društvo uvjerljivi

Hajduk je pobijedio Croatiju iz Sesveta 5-0 pred svojim navijačima iako su Splićani igrali bez nekih važnih igrača
Vidi originalni članak
Presretan je bio trener Hajduka Ante Miše nakon rekordne ovosezonske pobjede svojih igrača nad Sesvećanima. Imao je i razloga, ne samo zbog igre i visoke pobjede nego je usto uspio odmoriti velik dio igrača uoči nastavka prvenstva. Ako tome dodamo debitantske prvenstvene golove Jerteca i Tičinovića, prve minute mladog Ante Vukušića te ovacije Torcide pred kraj susreta, jasan je razlog Mišinoj sreći. Ovo je deveta uzastopna prvenstvena pobjeda Hajduka na Poljudu, “bijeli” nisu prosuli ni boda od kraja rujna, uz impresivnu gol-razliku 23-1.
Utakmicu je u očekivanom pravcu usmjerio Senijad Ibričić dvama golovima u otvaranju utakmice, no onda je povukao “ručnu kočnicu” i pokušavao asistirati suigračima te vjerojatno zadovoljiti trenera Mišu, koji mu je ne tako davno dao do znanja da je sebičan.
Dojam je da je ovog puta Ibro morao neke akcije završiti i sam. Pred kraj susreta sa sjeverne tribine Torcida je uzvicima “igraj Zadre, volim te” izmamila pljesak cijelog stadiona. Ne samo da je tako obradovala brojne Zadrane u redovima Hajduka nego i podržala nogometaše Zadra, kojima su zaželjeli da zaustave pobjednički niz Dinama.



VEJIĆ I SKOKO SE 'OČISTILI'
Da, namjerno su dobili kartone da se 'očiste', rekao je Ante Miše. Mislio je na Vejića i Skoku, koji će se odmarati protiv Zadra u idućem kolu. Podcjenjivanje ili dobra taktika? Vidjet ćemo u nedjelju... U Zaprešiću su kartone namjerno dobili Kalinić i Pandža, protiv Croatije to nije bilo kobno. No ne treba zaboraviti da je jesenas Zadar u Stanovima dobio 1-0, nakon te utakmice Vučević je podnio ostavku i momčad je preuzeo Miše.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • csp 23.04.2009.

    PeGO mi u Slavoniji kažemo tata, dakle i tata i dida bili su torcida!

  • PeGO 23.04.2009.

    @csp nije tako...I PAPE I DIDA BILI SU TORCIDA! Bila je boja i sina moga! Uvik se znalo za riči znane, uvik se pivalo, Marjane, Marjane!

  • baka22 22.04.2009.

    okupio bi ja 11 indijanaca i dobili bi ove sesvete pa makar 1:0!!! u slučaju da nismo dobre volje izvukli bi x!

Komentiraj...
Vidi sve komentare