To je to što me zanima!

Na pomolu je novi kladiteljski skandal u talijanskoj Seriji A?!

Ured državnog odvjetnika u Napulju potvrdio je u petak da je otvorena istraga o namještanju više od 150 nogometnih utakmica u Španjolskoj, Italiji i Južnoj Americi
Vidi originalni članak

Glavni tužitelj Ureda državnog odvjetnika u Napulju Rosario Cantelmo na konferenciji za novinare potvrdio je da je otvorena istraga glede namještanja više od 150 nogometnih utakmica u Španjolskoj, Italiji i Južnoj Americi.

Konferencija za novinare sazvana je u petak nakon što je u policijskoj akciji uhićeno šest osoba osumnjičenih za uključenost u kladiteljski lanac koji je organizirano namještao utakmice u spomenutim državama. Neki od uhićenika imaju veze s Camorrom, napuljskim mafijaškim klanom, a neki pak s grčkom kladiteljskom kućom Intralot.

Tužitelj je potvrdio da se sumnja ponajviše u namještanje talijanskih niželigaških utakmica, ali također da se sumnja ne neke utakmice Serije A. Nije poznato koje su utakmice i klubovi pod istragom u Španjolskoj i Južnoj Americi.

Talijanski mediji otkrili su da se Napuljski ured Državnog odvjetništva istražuje južnoameričkog trenera koji radi u Španjolskoj, a navodno je povezan s Camorrom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • VelimirOršulić 24.09.2011.

    Nece ni Inter ni Moratti najebat, ne mozete nam nista. Ima i postenih klubova u Italiji....

  • HERCEGOVAC_2 24.09.2011.

    FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • NiksFix 24.09.2011.

    Pola klubova iz španjolske 2. lige namješta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare