To je to što me zanima!

Na prozivci nema Livaje, vraćaju se Buljat i Vejić

Među pozvanima za prvo okupljanje Hajduka nema Marka Livaje, nadarenog kadeta kojeg u svoje redove zove Inter, ali tu su Vejić i Buljat
Vidi originalni članak

Trener Hajduka objavio je popis igrača na koje računa za sljedeću sezonu. Stanko Poklepović za ponedjeljak je zakazao prvo okupljanje pred početak nove sezone. Još uvijek brojan igrački kadar podijelio je u dvije skupine, koje će se u Bijelom salonu okupiti u 10, odnosno u 17 sati. u prvoj skupini od 27 igrača na popisu su: Subašić, L. Kalinić, Stipica, M. Buljat, J. Buljat, K. Ljubičić, M. Ljubičić, Ah. Sharbini, An. Sharbini, Ibričić, Andrić, Vukušić, Tomasov, Strinić, Oremuš, Maloča, Tičinović, Pandža, Čop, Cernat, Jonjić, Jozinović, Brkljača, Vejić, Lendrić, Režić, Boljat i Andrijašević. Drugu skupinu čini 16 uglavnom mlađih igrača.
Među pozvanima nema Marka Livaje, nadarenog kadeta kojeg u svoje redove poziva milanski Inter. U kadar prve momčadi vraćaju se Vejić i Marijan Buljat, koji su očito postigli dogovor s upravom kluba oko smanjenja plaća.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_48140 10.06.2010.

    mislim da će i nakraju ove sezone biti ovako tužna i uplakana lica hajdukovaca,jer ipak zna se tko vlada ligom DINAMO ŠAMPION.

  • krnje obicni 10.06.2010.

    a vidi maloce na slici ahahha koji k.e.en majko mila,taj nema pojma igrat balun

  • Florida 10.06.2010.

    Ma sta je zaglumio ovi Livaja, pa nije on Ronaldinho da bi moga ucjenjivat klub sa ugovorom, nek ide ca kad oce..I nebi mu da da se vrati poslije kad ostane na suvom jer ce ga u Italiji poist...Daj Boze da se varam al teskoo

Komentiraj...
Vidi sve komentare