To je to što me zanima!

Na prozivku Hajduka došla 32 igrača, Lendrić ima novi klub

Prema novim informacijama Lendrićev izostanak nije misterij, napadač je potpisao ugovor s Zulte Waregemom, ali informacija nije još stigla do sportskog direktora?!
Vidi originalni članak

Prozivkom točno u podne na Poljudu je započela nova sezona za prvotimce Hajduka. U Bijeli salon stigla su 32 igrača:

Nedostajali su Ozobić i Milić, koji su bili na liječničkim testovima, Lima i Anas Sharbini stižu sutra, dok James i Ahmad Sharbini imaju produženi odmor do 14. lipnja. Maloča je na kontrolnim pregledima u Zürichu, a Ljubičić na oporavku u Daruvarskim toplicama.

Misterij je bio tek izostanak Ivana Lendrića, koji se nije pojavio na prozivci.

- Trebao je biti na prozivci, pretpostavljamo da ima neki privatni problem, za koji mi u ovom trenutku ne znamo – kazao je sportski direktor Milo Nižetić.

No prema najnovijim informacijama Lendrićev izostanak nije misteriozan, mladi napadač potpisao je ugovor s Zulte Waregemom i više nije član Hajduka, samo ta informacija nije još stigla do sportskog direktora Nižetića?!

Na pripreme neće krenuti ni mladi reprezentativci Ante Vukušić i Lovre Kalinić, koji imaju produženi odmor do 10. lipnja, kao i Mirko Oremuš. Oni bi se trebali priključiti drugom dijelu priprema u Njemačkoj, koje su planirane za 22. lipnja do 4. srpnja.

- Momčad tek formiramo, znate i sami da tražimo pojačanja, no puno toga će ovisiti o sjednici Gradskog vijeća, na kojoj bi se trebali znati više o financijama – rekao je sportski direktor Milo Nižetić, koji je potvrdio i kako je klub u pregovorima s Jamesom i Ahmadom Sharbinijem s kojima bi se Hajduk rado razišao.

Popis igrača koji je došao na prozivku:

Milović, Blažević, Vugdelija, Bekavac, Luštica, Obšivač, Caktaš, Bencun, Tomašević, Vladislavić, Radošević, Elez, Stipica, Džoni, Tomičić, Medak, Tomaš, Kiš, Caput, Surać, Režić, Andrijašević, Kukoč, Sačer, Trebotić, Andrić, Gabrić, Kukoč, Vuković, Jozinović, Oremuš i Vukušić.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • NIAGARA 05.06.2012.

    Čestitke juniorima i kadetima Hajduka na osvojenom prvenstvu!!!!!

  • top7 05.06.2012.

    E Hajduce moras se dobro potrudit da bi bio u prvih 5 !

  • tommy lee 05.06.2012.

    mogli bi se ovi mulci svima lagano narugat ove sezone , pusti priče al ima ode mesa i potencijala za oličan Hajduk !

Komentiraj...
Vidi sve komentare