To je to što me zanima!

Na staro igralište na Tuškancu za spas Cibone došlo 150 ljudi

Osmero mladih entuzijasta koji su pokrenuli akciju 'Za spas Cibone' predstavili su prijedloge spašavanja dvostrukog europskog prvaka. ne žele da Cibona propadne
Vidi originalni članak

Dva dana nakon trominutne šutnje na utakmici protiv Barcelone nastavljena je akcija “Za spas Cibone”, koju je pokrenulo osmero mladih entuzijasta. Oni su na Tuškancu pred 150 ljudi predstavili prijedloge spašavanja dvostrukog europskog prvaka.

- Jedan je da se nekretnine daju na korištenje Gradu na 10 godina. U tom bi razdoblju Grad od zakupa zaradio pet milijuna eura, a zauzvrat bi sanirao dug od tri milijuna eura Zabi. Drugi je potpuno prepuštanje nekretnina Gradu, koji bi sanirao veći dio Cibonina duga - objasnili su.

- Cibona će biti na dnevnom redu sjednice Gradske skupštine u utorak. Problem se može riješiti u vrlo kratkom vremenu ukoliko to budu željeli oni koji imaju izvršnu vlast u gradu. Učinit ću sve da se Cibona spasi - rekao je predsjednik Skupštine Boris Šprem, najavivši nakon sjednice sastanak s gradonačelnikom Milanom Bandićem, predstavnikom Cibone te predstavnikom Zagrebačkog športskog saveza.

 Tvrdi da je upravo na ZŠS-u velik dio odgovornosti jer je on uvelike zadužen za financiranje klubova. Na Tuškancu su se pojavili Mirko Novosel te bivši predsjednik Cibone Ivo Jelušić, koji je rekao da je ova akcija i njemu osobno velika satisfakcija.

- Dok sam bio predsjednik pozivao sam sve, pa i javnost, da pomognu klubu. Ova akcija pokazuje da Cibona treba Zagrebu kao što Zagreb treba Ciboni - rekao je Jelušić.

Više o akciji "Za spas Cibone" možete pročitati na internetskoj stranici  www.zaspascibone.com.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • feliks 28.11.2010.

    majmune jedan mutavi. jesi ti glup malo? pa mi navijamo za klubove koji bar igraju u europi. a kaj vi>? hajduk? dobra je ta istra a? zakon je. a i krka je dobra i radnički? cigani jedni odvratni

  • arsenal fc 27.11.2010.

    cibona hahhahahahahaha LoL

  • lukica 27.11.2010.

    Odose hea hea cibosi bogu za kurira....:)))))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare