To je to što me zanima!

Na tatu je: Sin (13) Georgea Weahe na probi u Chelseaju...

Sin slavnog liberijskog nogometaša Georgea Weahe, Timothy, dobio je priliku dokazati svoj talent trenerima u engleskom nogometnom velikanu Chelseaju...
Vidi originalni članak

Vijest je talkSPORT-u otkrio sam Weah, čiji je 13-godišnji sin također napadač kao što je to on jednom bio.

- Ima talenta. Željeli smo mu pružiti priliku da se okuša s ponajboljim nogometašima svoje generacije i da uživa u tom trenutku, jer stvarno voli igrati ovaj sport - rekao je Weah.

- Kada sam napustio klub (Chelsea) ostao sam u dobrim odnosima s ljudima u klubu, a kada je moj sin poželio zaigrati u Engleskoj odlučio sam ih nazvati i vidjeti što se može dogovoriti. Javili su mi se s pozitivnim odgovorom, a Timothy već trenira i uživa u svim povlasticama koje daje tako veliki klub - zaključio je Weah.

Liberijac je 1995. godine bio proglašen za najboljeg nogometaša svijeta od strane Fife, dok je u 20 godina reprezentativne karijere upisao 22 gola u 60 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dambavz 29.03.2013.

    frajer obavi jedan telefonski poziv i već je u chelsea-ju...da ti tatek nije weah nebi ni u nk pletenka igral. dok se neki talenti muče da dođu opće i u priliku trenirat ovaj to dobi na pladnju zbog tateka. bez beda weah je bil špica i pol a ovaj baksuz neće biti niti pola njegove noge...ali glavno da je u chelsea-ju.

  • chelseaMG 29.03.2013.

    ili možda bolje rečeno : zbog tate.

  • Buzer 29.03.2013.

    Ako bude igrao kao tata bit ce jedan od najboljih napadaca za 10-15 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare