To je to što me zanima!

Na teniski teren sa smiješkom na licu! Ana Konjuh se vratila

Iza nje su četiri operacije lakta, osam mjeseci od posljednjeg meča, strah od prekida karijere i tih 70 posto šansi za oporavak. Sa smiješkom na licu i s najdražom 'igračkom', Ana Konjuh (22) ušetala je na teniski teren...
Vidi originalni članak

Moja četvrta i posljednja operacija, duga 2,5 sata, bila je rekonstrukcija ulnarnog ligamenta. Imam oko 70% šanse za povratak, ali idem za time. Imam taj cilj u glavi i ne prihvaćam nikakav drugi ishod, napisala je Ana Konjuh prije četiri mjeseca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iza nje su četiri operacije lakta, osam mjeseci od posljednjeg meča, strah od prekida karijere i tih 70 posto šansi za oporavak. Sa smiješkom na licu i s najdražom 'igračkom', Ana Konjuh (22) ušetala je na svoje najdraže mjesto. Naravno, riječ je o teniskom terenu.

Posljednju operaciju imala je u ožujku i bilo je pitanje hoće li više ikada zaigrati sport uz koji je odrasla, ali ona se nije predavala. Talentirana hrvatska tenisačica napokon je počela s treninzima nakon mukotrpnih borbi s laktom koji je non stop bolio.

Fotografiju s reketom u ruci objavila je na Instagramu napisavši:

- Ponedjeljak i nije baš tako loš. Povratak na teren nakon osam mjeseci.

To je to. Taj osmijeh na licu nakon dugačkog puta s toliko muke i problema, s brojnim pitanjima koje postavljaš sam sebi, imaš li snage za još jednu 'turu' mukotrpnog oporavka. Ana je još jednom pokazala iznimnu upornost, no tek je na početku novog puta. Prvi korak je napravljen, a nadamo se da ćemo sukladno s ostalim koracima uskoro gledati i njezine mečeve.

Godine 2017. bila je 20. na svijetu, osvojila je Nottingham i mnogi su joj prognozirali sami vrh za dvije, tri godine, ali onda dvije godine kasnije sve kreće praktički ispočetka. Na WTA ljestvici je trenutačno 1263., ali to je u ovome trenutku nebitno. Neka se ona nama vratila na teren...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • čoviksjuga 16.10.2019.

    Svu sreću joj želim ali mislim da je postotak šansi za povratak ipak nažalost obrnut !?

  • škver 16.10.2019.

    Ana,sretno!

  • Exterminator 15.10.2019.

    Jako simpa i draga cura ! Puno sreće Ana

Komentiraj...
Vidi sve komentare