To je to što me zanima!

Na terenu ‘zvijer’, izvan njega humanitarac, uzor mu je Weah

Osijekov Ezekiel Henty u derbiju je ‘uništio’ Hajduk i ekspresno oduševio navijače. Zabio je gol 'škaricama' koji će sigurno konkurirati za gol sezone. U rodnoj Nigeriji osnovao je humanitarnu zakladu
Vidi originalni članak

Želim biti najbolji igrač Osijeka i najbolji igrač HNL-a, kaže Ezekiel Isoken Henty (25), Nigerijac koji je u Slavoniju došao na posudbu iz mađarskog Mol Vidija, poznatijeg kao Videoton.

VIDEO: EZEKIEL HENTY Najbolje pojačanje u HNL-u za sada: Zabio sjajnim škaricama

Hajduku zabio kao Ronaldo

Oduševio je Henty u prvim utakmicama trenera Zorana Zekića, suigrače i Kohortu.

Protiv Hajduka je u prvom kolu HNL-a zabio gol koji će konkurirati za gol sezone.

Bile su to sjajne škarice.

- Igrao sam za Olimpiju iz Ljubljane i svidjelo mi se na ovim prostorima. Tad smo u svlačionici svi bili kao jedna velika obitelj, isto osjećam sad u Osijeku - rekao je Henty, za kojeg suigrači iz grada na Dravi imaju samo riječi hvale.

OVDJE POGLEDAJTE GOL 'ŠKARICAMA

Dobričina i pol

Već ga nakon nekoliko tjedana smatraju dobrim duhom osječke svlačionice. Hentyju je Osijek već deseti klub u karijeri, bio je i član velikog Milana, nije odigrao ni jednu utakmicu za Talijane, a nosio je i dres Lokomotiva iz Moskve te mađarskih i talijanskih klubova.

Na terenu je Henty prava “zvijer”, strašno je moćan, teško ga je zaustaviti.

Na terenu “zvijer”, izvan njega pravi dobrica.

Naime Nigerijac, kojemu je najveći uzor George Weah, u rodnoj zemlji ima osnovanu zakladu za pomoć nadarenim sportašima, glazbenicima, slikarima...Svake godine za Božić ide u rodni Lagos, a onda tamo daruje potrebite.

Veliki je humanitarac, čovjek dobrog srca.

U njemu je Osijek dobio veliko pojačanje za ovu sezonu. Ako bude igrao kao protiv Hajduka, onda nema sumnje kako će postati miljenik Kohorte. “Upecali” su Osječani kapitalca.

- Navijači su me sjajno primili, super mi je u Osijeku - dodao je nigerijski napadač.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • supermario007 31.07.2018.

    kakogod osijek se dize. svaka cast! odlicno za hnl

  • Pobotchnick Leeyoobo 30.07.2018.

    tko će kome nego svoj svome. u hajduku bi se osjećao kao doma u africi

  • DominikLivakovic1 30.07.2018.

    Iako se zbilja nadam da je Osijek pogodio s posuđivanjem ovoga dečka, moram biti objektivan i reći da na temelju jedne utakmice ne možemo suditi. Neki ga zovu najboljim pojačanjem HNL-a. Idemo stati na loptu i reći. Prvo je kolo. Neka prođe bar 5 kola da se uopće odaberu kandidati za najbolja pojačanja, a tek iza Božića možemo reći tko je zapravo pojačanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare