To je to što me zanima!

Na tribinama 'zima', a u loži je gužva: Srbić dobio nagradu

Tin Srbić je prije utakmice Dinama i Osijeka dobio poklon od zagrebačkog kluba - uokvireni dres. Prije dvije godine je dobio dres Dinama s potpisima svih igrača
Vidi originalni članak

Zagreb u utorak nije okupan suncem, a tmurnije vrijeme je okupilo samo oko dvije tisuće navijača na Maksimir gdje su Dinamo i Osijek odigrali polufinalnu utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa.

Prvo je poluvrijeme završilo rezultatom 1-0, gol je zabio Dani Olmo, a do kraja je Dinamo potvrdio pobjedu još jednim golom. Sve su s tribina pratila brojna poznata lica koja su se okupila u loži maksimirskog stadiona. Bili su tamo braća Martin i Valent Sinković, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, bivši političar Franjo Gregurić,...

Uoči početka utakmice održana je kratka svečanost tijekom koje je predsjednik Dinama Mirko Barišić europskom doprvaku Tinu Srbiću uručio poklon - cvijeće i uokvireni dres. On je veliki navijač Modrih, a poklon od voljenog kluba je dobio i nakon osvojenog zlata na SP-u 2017. godine.

Tada su mu dres s brojem 7 potpisali svi igrači, a poklon mu je i tada uručen na Maksimiru, također uoči utakmice s Osijekom.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vladovladić_1 23.04.2019.

    2000 navijača i vi bi gradili novi stadion, za koga, možete igrati i na bočalištu.

  • Sibila Smežuranić 23.04.2019.

    i čestitke Tin.

  • Sibila Smežuranić 23.04.2019.

    Nadam se da lopina Bandić uživa u prelijepom ambijentu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare