To je to što me zanima!

Na turniru zagrebačka 'četiri kafića' i braća Šimić te Goluža

Humanitarni malonogometni turnir organiziran je po uzoru na splitska četiri kafića. U zagrebačkom će nastupiti klubovi BBS, History i Best te splitski gosti kafić Tropic
Vidi originalni članak

Na dobrotvornom turniru Četiri noćna kluba nastupit će igrači iz deset hrvatskih prvoligaša i mnoge estradne zvijezde.

- Željeli smo napraviti dobrotvorni turnir u Zagrebu po uzoru na turnir u Splitu - rekao je Matej Krišto, organizator turnira.

Zagrebački noćni klubovi BBS, History, Best i splitski Tropic koji će biti gost na prvom turniru, igrat će 6. lipnja u Maloj dvorani Doma sportova. 

- Sav prihod od ulaznica uplatit ćemo udruzi Snaga koja pomaže djeci i mladeži sa cerebralnom paralizom. Sva četiri kafića uplatit će odmah pet tisuća kuna - dodao je Krišto.

Best će predvoditi Tony Cetinski, BBS-ov 'trener' bit će hrvatski rukometni izbornik Slavko Goluža, dok će šef igračima Historyja biti Josip Šimić, koji neće igrati jer je ozlijeđen. Na terenu će za History ipak biti njegov brat Dario. Splitski Tropic vodit će Gordan Boljat.

- Još ne znamo tko će igrati za nas, ždrijeb će biti 1. lipnja. Ali već imamo neke želje - rekao je Historyjev voditelj Josip Šimić.

Nastup su potvrdili nogometaši 10 hrvatskih prvoligaša, malonogometne legende Palić, Grdović i Švigir, košarkaši Rozić i Bogdanović te estradne zvijezde Boris Novković i Tony.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • drmm 18.05.2012.

    Da mi je znati ko je pozvao ovog izdajnika Šimića na humanitarni turnir...!!!!

  • gospodinmomak 18.05.2012.

    Josip Šimić,igrač s najviše ozljeda na svijetu :)))

  • futsal fanatik 18.05.2012.

    svi poznavatelji malog nogometa(futsala)znaju da ni splitska 4 kafica ni kutija sibica nemaju veze s malim nogometom..tu je zasad najjaci splitski torcida kup..

Komentiraj...
Vidi sve komentare