To je to što me zanima!

Na utakmici Denvera i Lakersa cura je tražila igrača Clippersa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Djevojka je tražila Kenyona Martina, bivšeg igrača Denvera, na utakmici Nuggetsa i LA Lakersa. Ušla je na parket, čini se pripita, i pritom je prekinula utakmicu...
Vidi originalni članak

Igrala se 2. četvrtina utakmice između Denvera i Lakersa, a dok su Nuggetsi imali napad, na parket je ušla djevojka. Malo je zateturala, a osiguranje je brzo skočilo upomoć i izvelo je s terena. Igrači su ostali u čudu, a publika ju je ispratila zvižducima.

Kasnije se saznalo kako je izvjesna djevojka Savannah McMillan-Christmas (20), a osiguranje je ispitivala 'gdje je Kenyon Martin'. A Martin je košarkaš LA Clippersa i bivši dugogodišnji igrač Denvera. Promašila je utakmicu, ali je svejedno zaradila prekršajnu prijavu.

Savannah je navodno 'vrebala' Kenyona (34) dok je igrao u Nuggetsima.

Inače, Lakersi su pobijedili tu utakmicu 92-88 i vode 3-1 u četvrtfinalnoj seriji Zapada.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rukfas11 07.05.2012.

    koja loodacha..haha

  • Mando 07.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • matrix99 07.05.2012.

    bravo curo,ti baš znaš voljeti!malo koja bi se napila,skupila hrabrosti i ušla u teren pred tisućama gledatelja i kamera da bi došla do onog koga voliš a on te neće!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare