To je to što me zanima!

Navijače na utakmicu za Ivana Turinu zovu Luka, Ibrahimović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Utakmica Dinama i AIK-a igrat će se u ponedjeljek u Stockholmu, a sav prihod od ulaznica ide Turininoj obitelji. Navijače su na utakmicu pozvali Ćorluka, Lovren...
Vidi originalni članak

Dođite 13. svibnja na utakmicu AIK - Dinamo, povedite obitelj i prijatelje te odajte počast Ivanu Turini, poruka je Zlatana Ibrahimovića koju su na sinoćnjoj utakmici između AIK-a i Göteborga mogli vidjeti navijači na Friends Areni u Stockholmu.

Utakmicu je obilježila dirljiva koreografija domaćih navijača kojom su se oprostili od Ivana Turine. Malo je onih koji sinoć na Friends Areni nisu pustili suzu za omiljenim golmanom. Igrači rivala Göteborga i AIK-a zagrljeni, transparenti navijača u čast iznenadno preminulom Turini, dugotrajni pljesak, tisuće ruža i minuta šutnje začinjeni su videom na velikom ekranu u poluvremenu utakmice u kojem Ivanovi prijatelji pozivaju navijače na utakmicu u ponedjeljak. Sav prihod od ulaznica ide za pomoć Ivanovoj obitelji.

- Ivan je bio moj prijatelj, imao je najveće srce na svijetu. Počivao u miru, prijatelju. Dođite na utakmicu AIK - Dinamo i pomozite njegovoj obitelji - poručio je Luka Modrić.

Na utakmicu koju će odigrati u čast Ivana Turine su navijače pozvali i Eduardo, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren, Ognjen Vukojević...

- Zamolio bih sve ljude u Švedskoj da dođu u što većem broju i daju podršku Ivanovoj obitelji - rekao je Mario Mandžukić.

Video u kojem Ivanovi prijatelji nogometaši zovu navijače na utakmicu pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Seeeky 09.05.2013.

    neka dodju sto vise njih koji mogu ipak je zasluzio da mu tako odaju pocast..

  • ZG reb 07.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 2sm3tj65 07.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare