To je to što me zanima!

Nacional je iz redova najljućeg rivala doveo Franka Jelovčića!

Izabrao sam ozbiljan i ambiciozan klub koji je satkan od pregršt sjajnih igrača koji su predvođeni kapetanom Tihomirom Novakom, rekao je Jelovčić koji stiže iz Split Tommyja
Vidi originalni članak

Nacional je prvog dana prijelaznog roka iz redova najvećeg rivala Split Tommyja doveo Franka Jelovčića, objavio je klub na službenoj stranici. 

Jelovčić je jedan od najboljih hrvatskih igrača, 2014. godine bio je izabran u najbolju momčad na Euru, a u Nacionalu su ponosni što je izabrao baš njihov klub iako je imao i konkretnu ponudu portugalske Benfice i talijanskog Acqua & Saponea.

"Nećemo imati ozbiljnog konkurenta u ligi"

- Mi smo ovim transferom pokazali u kojem smjeru ćemo raditi u ovom prijelaznom roku i mislim da sljedeće sezone nećemo imati ozbiljnog konkurenta u prvoj ligi. Nacional Zagreb je klub koji priznaje samo kvalitetu i naša nova pojačanja biti će izuzetno kvalitetna i u skladu s reputacijom kluba. Cilj je složiti megamomčad za što bolji rezultat u Ligi prvaka, a jačina momčadi bit će i garancija za osvajanje dvostruke krune - rekao je sportski direktor Nacionala Jozo Ivanković.

Jelovčić je u tri sezone u Brodosplitu osvojio dvostruku krunu, kup je osvojio igrajući za Kijevo Knin, a potom se vratio u Split Tommy gdje je u tri sezone osvojio dva kupa. 

- Imao sam ponudu Benfice i Acqua & Sapone, ali nisam bio zadovoljan. Izabrao sam ozbiljan i ambiciozan klub koji je satkan od pregršt sjajnih igrača koji su predvođeni kapetanom Tihomirom Novakom. Sudjelovanje u Ligi prvaka sasvim sigurno spada u izazovan pothvat, a nadam se kako ću se ubrzo prilagoditi kako bih počeo bilježiti trijumfe s novim suigračima. Naravno, od samoga sebe očekujem da budem na razini koju sam do sada prikazivao u Splitovom dresu - rekao je Franko Jelovčić.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • LovroZG 18.07.2016.

    Nacional će satrat ligu, a nadam se da se neće osramotit u Europi, ko prošle sezone, previše ulažu, a nikako da uđu u zadnjih 16....i baš me zanima što će biti s Tommyjem sad bez Jelovčića

  • Joker123 18.07.2016.

    odličan je igrač,moga je birat di će a on u nacionala....ajme

  • gjcezar 18.07.2016.

    Samo me sad zanima gdje su oni svi komentatori koji su prije par mjeseci tako zdusno branili HR futsal?? :D Znaci transfer kao izmedju Dinama i Hajduka i nigdje komentara nikakvih, a tako je bio bitan taj sport nedavno :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare