To je to što me zanima!

'Nadal i ja bili smo zajedno kad smo imali 14, poljubili smo se'

Tih lijepih tinejdžerskih dana prisjetila se belgijska tenisačica Kirsten Flipkens (34) gostujući u emisiji De Container Cup, nekad 13. igračica na svijetu, a danas 77
Vidi originalni članak

Kada smo imali 14 godina, provodila sam vrijeme s Rafaelom Nadalom. On tada nije još govorio engleski, pa nismo mogli dalje od držanja za ruke i poljupca.

Tih lijepih tinejdžerskih dana prisjetila se belgijska tenisačica Kirsten Flipkens (34) gostujući u emisiji De Container Cup. Flipkens, nekad 13. igračicu na svijetu, danas 77., pitali su s kojim bi igračem voljela gostovati u nekoj TV-emisiji, a odgovor je bio, jasno, Nadal, stoga i ovakva anegdota.

ALI SAMO VIRTUALNO Kakvo razbijanje! Murray dao Nadalu jedan poen na zemlji

Flipkens i 19-rostruki Grand Slam pobjednik rođeni su iste godine, 1986., pa otud i mnogi zajednički trenuci.

- Tako je, isto smo godište i zajedno smo odrastali - potvrdila je još jednom.

Međutim, daljnje odrastanje Nadalu je donijelo i sadašnju suprugu Franciscu Perello s kojom je u vezi bio 14 godina dok je nije uzeo prošlog listopada na njegovoj rodnoj Mallorci.

Na glamuroznom vjenčanju uzvanici nisu smjeli koristiti svoje mobilne telefone, dronovi iznad mjesta događanja bili su strogo zabranjeni, a nijedan uzvanik nije smio doći privatnim avionom. Također, svi koji su radili na vjenčanju morali su potpisati ugovor o povjerljivosti.

Iako je Nadal pozvao mnoge poznate sportaše poput Gasola, Casillasa, pozivnicu nije uputio na adrese svojih najvećih rivala, Rogera Federera i Novaka Đokovića.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 0207tm 08.05.2020.

    Ja mislila da musko🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare