To je to što me zanima!

Nadal i Murray nisu se snašli na travi: Poraz na startu turnira

Najbolji svjetski tenisači Rafael Nadal i Andy Murray neočekivano su ispali u drugom kolu teniskih turnira u njemačkom Halleu odnosno londonskom Queen'su
Vidi originalni članak

Rafael Nadal i Andy Murray nisu opravdali očekivanja organizatora teniskih turnira u Halleu i Queen's Clubu. Ispali su u ranoj fazi na startu travnate sezone.

Najboljeg tenisača svijeta koji je prije samo nekoliko dana osvojio deveti naslov na Roland Garrosu iznenadio je Nijemac jamajčanskog porijekla Dustin Brown u dva uvjerljiva seta (6-4, 6-1). Brown je svojedobno iznenadio wimbledonskog pobjednika Lleytona Hewitta u All England Clubu, a sada je ostvario najveću pobjedu u karijeri.

Puno više sreće nije imao ni polufinalist pariškog turnira Andy Murray kojemu za travnati dio sezone pomaže Francuskinja Amelie Mauresmo.

Britanca je u njegovom Queen's Clubu, gdje je triput osvajao naslov, u drugom kolu izbacio Čeh Radek Štepanek također u dva seta, 7-6(10), 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • GeorgiaGolik 19.06.2014.

    svi su dobri,kada zabiju gol,dal je mandzo ,olic ,perisic .kad se igra slozno i nesebicno.kockice samo naprijed i zajedno !

  • GeorgiaGolik 19.06.2014.

    treba se priviknuti na nove podloge,ali rafa je igrao u parisu i tamo je ostavio dobar dio snage.za wimbeltonce se oporaviti !

  • TennisStarAndLegend 13.06.2014.

    Za Rafu nista cudno,treba mu duze vrijeme da se navikne na podlogu,a i ovo je najteza podloga za njegova koljena pa vjerovatno ni na wimbledonu nece napraviti nista konkretno.No boli ga uvo,on je dobio svoj najvazniji mec sezone.Sumnjam da mu je tesko pao poraz.Ovo Roger osvaja ako ne bude iznenadjenja i nadam se da ide po 8.wimbledon,djeluje mi spreman.

Komentiraj...
Vidi sve komentare