To je to što me zanima!

Nadal je u finalu Monte Carla! Tu je doživio samo jedan poraz

Nadalova serija bez poraza na zemlji traje duga 34 seta, od Rima prošle godine, a ako želi ostati na prvom mjestu najboljih tenisača svijeta mora slaviti u finalu jer će ga u protivnom preskočiti Federer
Vidi originalni članak

Prvi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal plasirao se u finale ATP Masters 1000 turnira u Monte Carlu pobijedivši u polufinalu Bugarina Grigora Dimitrova sa 6-4, 6-1.

Nadal se po 12. put plasirao u finale Monte Carla, turnira na kojem je doživio samo jedan poraz, a osvajao ga je deset puta. Španjolac je potvrdio dominaciju protiv Dimitrova, igrača od kojeg je u 12 dvoboja izgubio samo jednom, a ključnim se pokazao "break" kod 5-4 u prvom setu, kada je Bugarin napravio dvije dvostruke greške, izgubio set, a potom u samo sat vremena i meč. Tako se produžila i Nadalova serija od čak 34 dobivena seta zaredom na zemlji koja traje od Rima prošle godine. 

Nadal u finalu čeka boljega iz dvoboja Nijemca Alexandera Zvereva i Japanca Keija Nishikorija, koji je u petak izbacio Marina Čilića. Ukoliko želi zadržati prvo mjesto, Nadal mora osvojiti Monte Carlo jer će u protivnome na čelo zasjesti Roger Federer. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dirk_nowitzki89 22.04.2018.

    daleko najveci igrac svih vremena....uz sve ozljede, kojih je ima vise nego itko u povijesti, on i dalje postavlja rekorde...od sutra igrac sa najvise mastersa u povijesti, a tu ljestvicu ce sigurno dignit....ostaje broj 1, ka sta ce i ostat broj 1 do kraja godine....da nije bilo ozljede nebi nikad ni izgubia to misto ali eto, nazalost ozljeda ga je stajala i australian opena i moguce jednog ako ne i oba iz sunshine doublea...s obzirom na konkurenciju u tenisu, mislim da nadalu niko nebi vode moga donit...i do kraja sezone ocekujem 2 grand slama jos, a nebi me iznenadilo da uzme sva tri...iako budimo realni travu ce tesko

  • 21.04.2018.

    Kei će skupljati gemove...

  • mr.veliki 21.04.2018.

    Kralj će na kraju karijere poništiti gotovo pa sve Federerove dosege... 22 grand slama predviđam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare