To je to što me zanima!

Nadal 'tricom' protiv Murrayja za veliki obračun s Đokovićem

Ne budem li igrao svoj najbolji tenis, nemam šanse protiv Novaka. Pobijedio me nekoliko zadnjih puta, igrati protiv njega uvijek je izazov, rekao je nakon meča Nadal
Vidi originalni članak

Španjolski tenisač Rafael Nadal ponovno je u finalu Roland Garrosa gdje će mu suparnik biti Novak Đoković koji je u ranije odigranom polufinalu svladao Gulbisa. 

Nadal je na svom omiljenom terenu u potpunosti razbio Škota Andy Murrayja 3-0 u setovima (6-3, 6-2, 6-1) i lakoćom prošao u svoje deveto pariško finale. 

Veliku razliku u meču radio je servis koji je Nadala služio fantastično, dok ga je Murray vrlo rano u svakom setu gubio. 

Mnogi će reći očekivani finale ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa, no sigurno nas očekuje fantastičan meč u kojem će Novak Đoković pokušati nemoguće, pobijediti Rafaela Nadala na njegovom domaćem terenu. 

- Ne budem li igrao svoj najbolji tenis, nemam šanse protiv Novaka. Pobijedio me nekoliko zadnjih puta i igrati protiv njega uvijek je veliki izazov - rekao je nakon meča Nadal, a sudeći po njegovim izvedbama na ovogodišnjem turniru, Novak je taj koji će imati težak zadatak. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Deanmartin 09.06.2014.

    Ste gledali kako je Djokera ponizio i stukao ovaj Nadal. Nadal je Superman

  • korisnicko ime je zauzeto 07.06.2014.

    sretno... nole potrudi se da mi uljepšaš život...

  • GoranFranić 07.06.2014.

    čitam komentare i super je što svi imamo različita mišljenja ali brate mili ima par iznimki koji su falili temu ali i sport bgm.....najgora zemljana sezona za rafu ?? covjek je tempirao sve za RG.. Ja cu samo rec dvojica tenisaca koji su trenutno nedodirljivi zadnje 2-3 godine i jos bih izdvojio del potra kao trecega ali ozljede ga izj*** :( rafa najveci teniser u povijesti za mene a o kontra napadu da i ne govorim, jednostavno kako on prelazi iz obrane u napad se nemoze rjecima opisat

Komentiraj...
Vidi sve komentare