To je to što me zanima!

Nadal uoči Australian Opena: Nisam loše, ali nisam ni dobro

Iskreno govoreći, nikad nisam bio opsjednut Grand Slam naslovima. Idemo korak po korak, a prvi je da zaigram na Australian Openu. Ako se to ne dogodi, sezona ide dalje, kaže Nadal
Vidi originalni članak

Najbolji španjolski tenisač Rafael Nadal (34) još uvijek ima problema s leđima te će propustiti i drugi meč u skupini ATP kupa u kojem će se u petak Španjolska protiv Grčke boriti za plasman u polufinale, a kaže i da fizički nije dovoljno spreman zaigranje punim intenzitetom.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije da sam jako loše, ali nisam ni dovoljno dobro da bih igrao. Malo sam bolje, ali ne bih mogao igrati punim intenzitetom - izjavio je Nadal za španjolsku televiziju Movistar+ četiri dana uoči početka Australian Opena na kojem bi osvajanjem trofeja prestigao Rogera Federera i postao rekorder s 21 Grand Slam naslovom.

- Iskreno govoreći, nikad nisam bio opsjednut Grand Slam naslovima. Idemo korak po korak, a prvi je da zaigram na Australian Openu. Ako se to ne dogodi, sezona ide dalje - zaključio je Nadal.

Ždrijeb za Australian Open koji je trebao biti održan u četvrtak, kao i svi mečevi na pripremnim turnirima koji se održavaju u Melbourne Parku, odgođeni su za petak, zbog toga što je u jednom od hotela u kojem su smješteni tenisačice i tenisači jedan radnik bio pozitivan.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • verdax 04.02.2021.

    Standardno, mučenje na AO, kiks na početku zemljane sezone, odlično tempirana forma na RG i još jedna titula, i onda dalje daj što daš do kraja sezone. Tipični Rafa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare