To je to što me zanima!

'Nadam se da će Jelavić zasjati na domaćoj sceni'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Menadžer Rangersa Walter Smith žali što u Ligi prvaka ne može računati na Nikicu Jelavića, koji je nedavno prešao u redove škotskog prvaka
Vidi originalni članak

Glasgow Rangersi su u prva četiri kola pobijedili jednako toliko puta u škotskom Premiershipu. Prošlu subote, u 4. kolu u gostima kod Hamiltona 2-1, hrvatski napadač Nikica Jelavić je zabio prvi gol za svoju novu momčad. Nakon toga je Rangers napravio veliko iznenađenje, odigravši na startu Lige prvaka 0-0 na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. Nažalost, Nikica Jelavić nema pravo nastupa za svoj klub u Ligi prvaka, budući da je ove sezone već igrao za bečki Rapid u kvalifikacijama za Europa ligu. U subotu Rangers na Ibroxu dočekuje Dundee United, a uoči dvoboja je Smith dosta govorio o hrvatskom reprezentativcu.
- Nikica će biti puno svježiji od većine mojih igrača, stoga se nadam da ćemo sljedećih tjedana dobiti ono najbolje od njega. Puno bih radije da nam je dostupan u Ligi prvaka, ali to, nažalost, nije slučaj. Moramo se s time pomiriti. No, barem znamo da se možemo osloniti na njega nakon teških europskih ispita na domaćoj sceni – kaže Smith.
- Baš sam nestrpljiv vidjeti kako će Nikica odigrati nekoliko sljedećih utakmica za nas. Očekujem da nam pokaže razloge zbog kojih smo ga doveli. Imao je protiv Hamiltona nekoliko dobrih poteza, no, to je bila utakmica u kojoj nismo imali toliki posjed lopte da bi napadači mogli doći do velikog izražaja – dodao je Smith.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare