To je to što me zanima!

'Nadam se da će ovaj turnir u Velikoj Gorici postati tradicija'

Škola rukometa Vučići i grad Velika Gorica ogranizirali su turnir za djecu između 10 i 12 godina kakvog dosad još nije bilo u regiji. Medalje su kući odnijeli svi, sretni...
Vidi originalni članak

Četiri države, 34 ekipe i momčadi te više od 350 djece okupilo se na turniru u mini rukometu VG kup 2012 u Velikoj Gorici. 

Škola rukometa Vučići i grad Velika Gorica ogranizirali su turnir za djecu između 10 i 12 godina kakvog dosad još nije bilo u regiji. Uz nekoliko selekcija škole Vučići, gostiju iz Splita, Osijeka, Senja..., te dvaju naših najvećih klubova, CO Zagreba i Nexea, u Velikoj Gorici bile su i momčadi iz Srbije, BiH i Slovenije.

U četiri kategorije najbolji su na kraju bili Croatia osiguranje Zagreb, Moslavac iz Popovače, Osijek te Taurunum iz Zemuna. No medalje su kući odnijeli svi, sretni i zadovoljni nakon lijepoga rukometnog dana.

- Svi gosti jako su zadovoljni svime što se događalo na ovom turniru, reakcije su vrlo pozitivne, a i naša očekivanja su itekako ispunjena. Nadam se da će ovaj turnir idućih godina postati tradicionalan, a vjerujem da će biti i sve veći i bolji – rekao je Dean Vučić, direktor Škole rukometa Vučići.

Među više od tisuću ljudi koji su došli pogledati budućnost hrvatskog rukometa bio je i golman CO Zagreba i reprezentacije, 19-godišnji Filip Ivić.

- I sam sam igrao ovakve turnire, mislim da sam 2004. odigrao prvi. Lijepo je vidjeti ovakav turnir danas, kad očekujem da se priključim pripremama seniorske reprezentacije – rekao je Filip.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • Švejk 18.12.2012.

    Ovakove vijesti me obraduju.Nakon pregršt vijesti tipa "crna kronika" ovo je osvježenje.Samo najavljujte takove turnire ranije je zainteresiranih ima i u drugim sredinama.Nije dovoljno obavijestiti samo klub koji učestvuje.

  • SandraTurkovic 17.12.2012.

    čestitke djevojčicama RK Zabok na osvojenom 2. mjestu te Dori Despenić najkorisnijoj igračici turnira

  • Zagorka42 17.12.2012.

    Svaka čast organizatorima. Djeca su bila sjajna. Velike čestitike svima. Odrasli bi trebali vidjeti s kakvim žarom igraju djeca, koliko energije ulažu u igru, nisu odustajali do zadnje sekunde. Posebne čestitke muškoj ekipi Vučića koja je osvojila drugo mjesto, a njihov golman je proglašen najboljim golmanom turnira. Bravo dečki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare