To je to što me zanima!

Nainggolan se vratio u stari klub zbog bolesne supruge...

Nogomet i žene dvije su stvari koje vjerojatno uspiju svakoga muškarca nagnati da učini najluđe stvari na svijetu. Jednu od njih napravio je i Radja Nainggolan prelaskom iz Intera u Cagliari...
Vidi originalni članak


"Više od nogometa", tako talijanski mediji opisuju odluku belgijskog nogometaša Radje Nainggolana koji se odlučio otići na posudbu iz Intera u Cagliari. Razlog iznenađujućeg transfera je Claudia Lai, Nainggolanova supruga.

Claudia je oboljela od raka i krenula je na kemoterapije, a Nainggolan je odlučio vratiti se s njom u Cagliari, njen rodni grad, kako bi Claudia bila bliže svojoj obitelji.

Nainggolan je za Cagliari igrao i prije, od 2010. do 2014. godine, a upravo je ondje upoznao suprugu s kojom sada ima dvije kćeri. Imao je ponude puno većih klubova, ali zbog supruge se vratio na Sardiniju.

- Izbor nije bio težak. Čim me predsjednik pozvao, dogovorili smo se - rekao je Belgijac.

- Moje srce pripada ovom otoku i Cagliariju, u čijem dresu sam se borio i patio. Sada sam spreman za nove bitke - rekao je kontroverzni Belgijanac, koji se nije uspio nametnuti u Interu, a ujedno je ispao i iz reprezentacije Belgije, za koju nije igrao na SP-u u Rusiji.

U Inter je stigao prošle godine u velikom transferu iz Rome i odigrao 29 utakmica.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • good vibes 06.08.2019.

    Radja i Arturo Vidal... nema luđih a obojica genijalci

  • domagoj264 06.08.2019.

    Teški propuh

  • Zendra71 06.08.2019.

    Jel se vratio samovoljno il ga je potjerao Conte.. Nelogican tekst.

Komentiraj...
Vidi sve komentare