To je to što me zanima!

Najbolji autogol svih vremena? Zenitov junior zabio lob s 40 m

Autor naravno nenamjernog, ali u konačnici "vrhunskog" loba je Zenitov junior Maksim Levin koji je vraćajući loptu svom vrataru na utakmici s Anžijem zavukao lob iz snova. Tj. noćnih mora
Vidi originalni članak

Ako pitate nogometaše kojima se dogodilo da zabiju loptu u vlastitu mrežu, najljepši autogol ne postoji. U konkurenciji su samo najružniji ili najbolniji, oni koji su najviše uzdrmali momčad.

No mladi ruski nogometaš Maksim Levin stvarno je svog golmana savladao na način da ulazi u konkurenciju za najboljih autogol ikad. Povratna lopta s 40 metara, malo iskosa, u savršenom luku preko vlastitog vratara za vodstvo gostiju.

Igrali su Zenit i Anži, domaći iz Sankt Peterburga na kraju su slavili 4-1 pa je Levinov autogol ispao nebitan. Zabio ga je u 7' utakmice, a na videu ide od 7:25.

A kad smo već kod autogolova, čisto zabave radi, podsjećanje i na prosinački potez tada još Ascolijevog vratara Filippa Perucchinija koji je zabio sam sebi za 0-1 u Palermu. Ascoli je izgubio 0-3, a Perucchini u siječnju iz Serie B prešao u Serie A pa sada - sjedi na klupi u Empoliju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikopolidis_71 15.04.2019.

    Jedan je Rubil

  • Real_manCro 15.04.2019.

    Niste mogli izrezat samo gol?

Komentiraj...
Vidi sve komentare