To je to što me zanima!

Najbolji igrač Istre napustio je klub uoči dodatnih kvalifikacija

Jedna od glavnih uzdanica Darka Raića-Sudara u ovoj polusezoni Istre 1961, Rumunj Cosmin Matei (26), mora se javiti na raport svom klubu Gençlerbirliğiju koji je ispao iz turske prve lige
Vidi originalni članak

Nogometaši Istre 1961 spasili su se direktnog ispadanja osvojenim bodom u petak protiv Rudeša (1-1) u posljednjem kolu HNL-a. Iako im je stigla financijska injekcija spasa dolaskom Danka Končara, Puljani još uvijek moraju osigurati ostanak u eliti i iduće sezone.

Uoči razigravanja za ostanak protiv Varaždina, drugoplasirane momčadi Druge HNL, žuto-zelene napustio je veznjak Cosmin Matei (26), ponajbolji igrač momčadi Darka Raića-Sudara.

Kako je ranije najavio čelnicima kluba, Rumunj je napustio Pulu odmah po završetku utakmice protiv Rudeša i otputovao za Tursku javiti se u matični klub Gençlerbirliği, iz kojega je u Istri boravio na posudbi od veljače ove godine.

Matei će se u Pulu vratiti jedino ako ga Gençlerbirliği odluči zadržati, piše Regional Express. Ipak, to je malo vjerojatno jer je turski klub ispao iz tamošnje prve lige i Rumunj će vrlo vjerojatno otići u novi klub.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rođo101 20.05.2018.

    pa neka ga kupe imaju sad im je končar dao lovu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare