To je to što me zanima!

Najbolji je kad se naljuti: Balić ušao s klupe i 'prelomio' susret

Zašto je igrao tako malo? A zašto da se troši?,pitanjem je izbornik Goluža objasnio Balićevu malu minutažu protiv Slovenaca. Ivano je ušao na 21-21 i riješio utakmicu
Vidi originalni članak

U prvih 45 minuta na terenu je proveo samo pet. Ivano Balić sjedio je i odmarao dok god je sve išlo po planu. A onda je zapelo. Ušao je kod 21-21, zabio, asistirao, i onda to ponovio. Odveo je Hrvatsku na tri razlike i riješio utakmicu.

- Zašto je igrao tako malo? A zašto da se troši? - pitanjem je izbornik Slavko Goluža objasnio Balićevu malu minutažu protiv Slovenaca.

- Ma, Ivano je neuništiv - dodao je Goluža.

Opet se Balić ljutio na klupi, psovao je i odmahivao rukom. Netko ga je baš razljutio. Tko? Nije objasnio... Ali to možda i nije loše, najbolji je kad ga naljute. Pogotovo kad su tribine pune protivničkih navijača.

- Ovaj put smo igrali u gostima, ali takva atmosfera svima nam je samo dodatan motiv - rekao je Ivan Čupić, s devet golova prvo ime pobjede protiv Slovenije (31-29).

Ponovno je sjajan bio i Mirko Alilović. Obranio je deset lopti, uglavnom čistih “zicera”.

- Ako ovako nastavimo igrati ne piše nam se dobro, moramo biti bolji - rekao je Alilović.

Hrvatska opet nije blistala, no, pobijedila je i osigurala drugi krug.

- Protiv Slovenaca sam namjerno neke igrače malo poštedio, no protiv Norvežana će ponovo svi u vatru - kaže izbornik Goluža.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • sempaly 19.01.2012.

    bilo kako bilo ja sam za naše dečke i samo naprijed...

  • Leftybaby 19.01.2012.

    švabo retaju odi na svoj njemacki ili bosanski portal sta si se uhvatio hrvatskog portala

  • user_121257 19.01.2012.

    mogao si u clanak dodat jos da je duvnjak, prije nego sto ga je balic zamjenio na 21:21, prodao 3 lopte slovencima kad smo imali 20:18... uporno je pokusavao napravit nesto na silu mjesto da je odigrao nesto sa ekipom... hvala bogu da je stavio balica mjesto njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare