To je to što me zanima!

Najgore nogometne uvrede: Možeš me poljubiti u guz....!

Diego Armando Maradona tokom karijere se sukobljavao s kim je stigao, ali ostat će zapamćen 'duel' s novinarima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u JAR-u
Vidi originalni članak

1. Možeš me poljubiti u guz..., ser.... stari - rekao je Antonio Cassano svom šefu, predsjedniku Sampdorije i osigurao si otkaz u Sampdoriji. Cassano je poznati prgavac, ali do prije par mjeseci je ponavljao kao papagaj da je iznimno sretan u klubu, kao nigdje do sad u karijeri. Njegove prostote predvode listu najgorih nogometnih uvreda koju je napravio Bild. 

2. Diego Armando Maradona sukobljavao se s kim je stigao, ali ostat će zapamćen 'duel' s novinarima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- Hvala igračima i navijačima, nikome drugome. Ostali mi mogu po......Svejedno mi je što će pisati.

3. Svađa Zinedinea Zidanea i Marca Materazzija u finalu Svjetskog prvenstva ostala je upečatljivija od samog finala. Materazzi je Zidaneu spomenuo sestru, a ovaj ga je složio na pod udarcem glavom u prsa.

4. Bivši francuski izbornik posvađao se s većinom igrača, a Anelka je bio 'najhrabriji' u razgovoru. Opsovao mu je sve što je stigao. 

5. Posljednji je ostao kontroverzni Roy Keane. Fantastičan igrač koji je upamćen po oštrim faulovima i dugom jeziku. 

- Ti si lažov i drka..... Nisam te cijenio kao igrača, a ne cijenim te ni kao osobu. Možeš si zabiti svoje Svjetsko prvenstvo u guz...Imam posla s tobom samo zato što si nekako postao izbornik moje zemlje, a čak nisi ni Irac nego Englez - poručio je Micku McCarhyu za vrijeme SP-a 2002. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • proffy 01.11.2010.

    ovi ocito nikad nisu slusali Maminja....

  • pošq 01.11.2010.

    eric cantona je bio za to najjači

  • koma čovo 01.11.2010.

    ma to je sve normalno kad ti pukne živac, vjerovato im je za minutu žao al jbg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare