To je to što me zanima!

Najgori nogometaš na Fifi 18 zapravo se ne bavi nogometom

Aue je imao samo trojicu domaćih igrača, pa su se dosjetili da je njihov oružar Tommy svojevremeno prošao njihovu školu. On s nogometom nema nikakve veze, zadužen je da igrači Auea imaju urednu okolinu
Vidi originalni članak

U najnovijoj inačici Fife deset igrača dijele titulu najlošijeg uz ocjenu 46. Jedan od njih nalazi se u njemačkom drugoligašu Aueu, ime mu je Tommy Kässemodel. 

No, on se u ovom društvu našao zbog administrativnih razloga jer prema pravilima Bundeslige svako klub u momčadi mora imati barem četiri igrača koji su prošli klupsku omladinsku školu.

Aue je imao samo trojicu, pa su se dosjetili da je njihov oružar Tommy svojevremeno prošao njihovu školu. On s nogometom nema nikakve veze, zadužen je da igrači Auea imaju urednu okolinu te uvijek spremnu opremu za igrati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Serđo Ramoz 25.10.2017.

    Hahaha sprint speed 22, Žak Houdek ga pretiče sa pola gasa

  • cashek10 25.10.2017.

    ne igram fifu 15 godina vec ali tolko imaju bolje to sve sto se tice transfera, igrača, klubova, glupi konami japanci nesnalažljivi. i onda jos nikakva pravila nemaju golman igra rukom van 16 nista, faul je cvrsta lopta, faul na crti 16 metara i slobodnjak lopta na crti, mutavi autogolevi i svakojaka sranja

  • burek. 25.10.2017.

    pace 23 haha što taj trči s jednom nogom ili

Komentiraj...
Vidi sve komentare