To je to što me zanima!

Poznat sudac derbija Dinama i Hajduka. Jednom ga je sudio

Patrik Kolarić već će sedmi put u 19 ovosezonskih utakmica biti glavni sudac na utakmici Hajduka, Dinamu četvrti put. Prije dvije sezone već je sudio u okršaju istih momčadi u Zagrebu
Vidi originalni članak

Patrik Kolarić (28), uz Matea Ercega (27) najmlađi hrvatski sudac, sudit će najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka u 19. kolu HNL-a ovu nedjelju od 17.15, odlučio je povjerenik za suđenje u HNL-u Ivan Novak.

Čakovčanin sudi elitnu nogometnu ligu od sezone 2021/22., pred kraj sezone debitirao je u utakmici Šibenika i Slaven Belupa (2-1), a samo mjesec dana poslije sudio upravo utakmicu Dinama i Hajduka u kojoj su "modri" pobijedili 3-1. Prošle i ove sezone nije sudio najveći hrvatski derbi.

Što se bilance među momčadima tiče, Dinamu je ove sezone sudio triput, ima pobjedu (Rijeka 2-1), remi (Gorica 0-0) i poraz (Gorica 2-1), a Hajduku čak šest puta, pri čemu je pet puta pobijedio (Rijeka 1-0, Rudeš 2-0, Lokomotiva 1-0, Varaždin 3-1, Gorica 3-0), a jednom izgubio (Rijeka 1-0).

Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova, četvrti je sudac Šibenčanin Dario Kulušić, a u VAR soobi bit će Igor Pajač i Vedran Đurak iz Svetog Ivana Zeline.

Posljednje kolo prije zimske stanke otvorit će Gorica i Varaždin (sudac Zdenko Lovrić iz Đakova), u subotu igraju Lokomotiva i Istra (Duje Strukan, Split), potom Rijeka i Rudeš (Mateo Erceg, Benkovac), a prije velikog derbija na rasporedu je utakmica između Osijeka i Slaven Belupa u kojoj sudi Zagrepčanin Ante Čulina.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Bomba-rder 11.12.2023.

    Kako god zavrsi a Dinamo ce pobijediti, njima ce kao i obicno biti svi orivi kao i dugo niz godina.

  • Mr. White 11.12.2023.

    Gle dynamovih ljigavaca jesu se uskomešali! 😂 Sad kad je riješena Rijeka, samo Bruno Marić sa ekipicom iz sudačke organitacije mogu otežati Hajduku da bude prvak, i gurati i dalje ovako loš dynamo! Znaju to besramni i ljigavi dynamovci i njihove fufice Rečke!

  • TEBRAxy 11.12.2023.

    St Patrik pomagaj……

Komentiraj...
Vidi sve komentare