To je to što me zanima!

Najmlađi volonteri imaju osam i devet godina: Pospremamo iza igrača, nosimo im vodu i lopte

Bepo Pavičić (8) i Marija Vujković (9) najmlađi su volonteri na Europskom prvenstvu. Ima ih više od 200, dolaze iz deset država i s velikim guštom stoje na raspolaganju svima u dvorani
Vidi originalni članak

Lako ćete ih prepoznati. Uz bazen stoje u majicama plave boje, s osmijehom i odgovorima na sva pitanja. To su volonteri, ima ih više od 200, a najmlađi ima samo osam i pol godina. Ime mu je Bepo Pavičić. Najmlađa volonterka je Marija Vujković, ima devet godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pospremamo smeće, sakupljamo lopte nakon igrača i dodajemo novu vodu. Treniram vaterpolo u POŠK-u i nadam se da ću i ja jednom zaigrati na Euru - kaže Bepo.

Na Europsko prvenstvo stiglo je više od 200 volontera iz deset država, a sve u suradnji s Hrvatskim vaterpolskim i akademskim savezom.

- Imam devet godina, treniram u Gradcu, klub je VK Gradac. Super mi je ovdje, sakupljamo lopte, pospremamo iza igrača, puno stvari radimo. I uživamo. Super nam je ovdje. Mama mi je bila na prvenstvu, tako sam i ja zavoljela vaterpolo. Mama me upisala u klub kako bih naučila još više to tom sportu i meni se svidjelo - kaže Marija Vujković.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare