To je to što me zanima!

Najmlađi Livaja u Hajduku morat će skinuti kilograme

Edoardo Reja nasumce izabere igrača i izvaže ga. Zanima ga slušaju li igrači njegove savjete o prehrani. Čini se da ga ne slušaju baš svi igrači...
Vidi originalni članak

S vremena na vrijeme Edoardo Reja nasumce izabere igrača u Marbelli i izvaže ga. Nije da ne vjeruje suradnicima iz medicinske službe, čiji je to inače zadatak, nego ¨mister¨ jednostavno voli sve imati pod kontrolom, pa tako i slušaju li igrači njegove savjete o pravilnoj prehrani. Prvi kontrolni testovi nakon okupljanja pokazali su kako većina, osim Tomasova, Oremuša, Lendrića... ima ¨pokoji kilogram viška¨, no nakon prvih treninga višak kilograma je kod većine sveden na prihvatljivu razinu.
Kontrole su redovite i za sada je najviše ¨u crvenom¨, sa tri kilograma viška, najmlađi, 16 godišnji Livaja!? Po dva kilograma viška mora skinuti Tičinović, 1.5 Ahmad Sharbini i Jurica Buljat, jedan kilogram viška ima Pandža, pok su ostali na optimalnoj razini ili imaju neznatna odstupanja.
- Igrači se moraju educirati i promijeniti navike u prehrani, jer će im to pomoći tijekom profesionalnih karijera. Moraju znati koliko im je potrebno bjelančevina, proteina, ugljikohidrata... i u kojim ih omjerima moraju unositi u tijelo, te što je dobro jesti a što ne – pojasnio je Reja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BubyBj 25.01.2010.

    Više bi ga trebala brinut igra

  • BubyBj 25.01.2010.

    Dobro da su doveli nutricionista

  • vlaka 25.01.2010.

    to je trener traži disticplinu dosta je hajduku bilo više sramote i loših igara dovest če ih reaja u red idemo BILiI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare