To je to što me zanima!

Najmoćnija žena nogometa ima još ljepšu sestru! Ovo je Zaira

Zaira Nara (30) je mlađa sestra Wande Nare, model je u Argentini i iza sebe ima nekoliko veza sa sportašima. Bila je zaručena za Diega Forlana, a nakon njega je ljubovala s Juanom Monacom
Vidi originalni članak

Wanda Nara (32) je jedna od najpoznatijih i najopasnijih žena u sportu. Ne, ne bori se u kavezu ili ringu, ona svoje borbe vodi na društvenim mrežama i u gostovanjima u medijima, a toliko je snažna da je uspjela uzdrmati čitav jedan klub.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinka se godinama brine za karijeru svog muža Maura Icardija, a u svojim borbama za ono što smatra da pripada njezinoj obitelji je spremna ići toliko daleko da je Inter morao reagirati, odstraniti napadača iz momčadi i smijeniti ga s mjesta kapetana. U domovini je baš i ne vole, posebno nakon što se udala za Icardija 2014. godine, a zbog nje ni Mauro nije previše popularan  u Argentini. Mnogi smatraju da je afera, a potom i brak s Wandom razlog zbog kojeg ga godinama nisu pozivali u reprezentaciju.

Nije klasična supruga nogometaša jer želi biti u prvom planu, donositi odluke, povlačiti važne poteze. Osim što je sposobna poslovna žena, Wanda pažnju privlači i svojim izgledom. I sama je svjesna koliko dobro izgleda, a to pokazuje i jedan detalj - na zaštitnoj maski svog mobitela, Wanda Nara ima - vlastitu fotografiju.

Wandina ljepota nije slučajna, pokazuje to i njezina mlađa sestra Zaira Nara (30) koja u Argentini radi kao model. Iza nje je nekoliko veza s poznatim sportašima, a pamtimo je kao bivšu zaručnicu bivšeg urugvajskog napadača Diega Forlana. Par je bio zajedno od 2009. godine, zaručili su se, ali je Zaira sve prekinula u posljednji trenutak. Nakon rastanka s Forlanom, tri je godine bila u vezi s tenisačem Juanom Monacom, ali ponovno je ona bila ta koja je raskinula vezu.

Nakon ljubavnih brodoloma se posvetila karijeri i uspješno je reklamirala proizvode Herbal Essencesa, McDonald'sa, La Serenísime, Gillettea, Pantenea,... a pojavila se i na naslovnicama argentinskih izdanja Cosmopolitana i Women's Healtha.

Sa sestrom dijeli ljepotu, ali ne i ljubav prema klubu. Tu su sestre Nara ljute rivalke. Zaira podržava Bocu Juniors, a Wanda je veliki fan River Platea. Zamislite samo kako izgledaju derbiji najvećih argentinskih klubova kada ih sestre gledaju jedna pokraj druge...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • f14 05.03.2019.

    Bio sam s ovom Zairom ljetos na Mallorci, mala nista posebno, mrtvac u krevetu

  • torente2 05.03.2019.

    Uspjela uzdrmati klub???? Jesi ti normalan, pa Icardi je out, ne igra, uzeli mu kapetansku traku i napokon je Inter proigrao bez njega. Icardi je bio remetilacki faktor u klubu a ne zvijezda. A Vanda sponzorusa , droljusa koja je prevarila svog muza Maxi Lopesa sa prijateljem.

  • Judita👥 05.03.2019.

    Ništa posebno 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare