To je to što me zanima!

Najplaćeniji ikad: Fox i ESPN Manningu nude 10 mil. dolara

I kad ne igra, među najtraženijima je. Na adresu Peytona Manninga sletjele su bogate ponude od strane ESPN-a i FOX-a za mjesto komentatora, a nude mu nevjerojatnih 10 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih igrača u povijesti američkog nogometa, Peyton Manning (41), umirovio se još u ožujku 2016. godine. No, i dalje mu ne manjka unosnih ponuda. Naime, ESPN mu je ponudio 10 milijuna dolara godišnje za mjesto komentatora.

Na tome mjestu bi zamijenio Johna Grudena, koji je u međuvremenu pronašao novi trenerski angažman u Oakland Raidersima.

U slučaju da prihvati ovu pozamašnu ponudu, Manning bi postao najplaćeniji analitičar za američki nogomet u svijetu. Njegov prethodnik Gruden je zarađivao "malenih" 6,5 milijuna dolara.

Također, na adresu igrača popularno zvanog "The Sheriff", sletjela je još jedna bogata ponuda. Fox mu je također ponudio 10 milijuna dolara godišnje, te je ostalo samo pitanje gdje će Manning započeti svoju novu karijeru.

Peyton Manning se smatra jednim od najboljih quarterbackova u povijesti. U svojoj karijeri je nastupao za Indianapolis Coltse (1998.-2011.) i Denver Broncose (2012.-2016.) s kojima je osvojio Super Bowl, te je jedini quarteback u povijesti koji je osvojio taj prestižni naslov sa dva različita kluba. Osim toga, vlasnik je i niza nagrada i rekorda. Jedini je igrač u povijesti koji je čak pet puta osvojio naslov za najkorisnijeg igrača. Također, jedini koji je pobijedio svaku od 32 ekipe, koliko ih se natječe u NFL-u, te mnoge druge nagrade.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mandžuka 08.03.2018.

    Žene ovako! Znači ja isto zaslužujem 10 milijuna dolara kao Manning jer je to nejednakost plaća!? Dajte mi odgovorite da vas pošpricam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare