To je to što me zanima!

Najbizarniji gol ikad?! Slaven mislio da je zabio pa ga primio

Nemanja Glavčić mislio je da je zabio Hajduku na nekoliko sekundi, suigrači su mu potrčali u zagrljaj, a onda je uslijedio hladan tuš. Bila je to samo stativa. Doista krajnje bizaran gol
Vidi originalni članak

Hajduk je Slaven Belupu ovu subotu na Poljudu zabio jedan od najbizarnijih golova u HNL-u ikad! Naime, u 74. minuti golman domaće momčadi Josip Posavec rukom je loše izveo loptu, ravno u noge igraču Belupa Nemanji Glavčiću koji je pucao s 35 metara prema golu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posavec se bacio za loptom, skrenuo je u stativu i zakoprcao se u mreži. Dobrom dijelu gledatelja učinilo se tako da je lopta ušla u gol, no to nije bio slučaj.

A prevarilo se i pola momčadi Slavena. Dio njih potrčao je u zagrljaj Glavčiću, a golman Antonijo Ježina sjurio se prema klupi misleći da su postigli gol.

HAJDUK - SLAVEN 2-0 Hajduk slavi rekordera Burića! Slaven primio nevjerojatan gol

Hajdukovci su, pak, krenuli u kontru iz koje je zabio Josip Juranović za 2-0. "Farmaceuti" su bili u šoku, ali sudac nije mogao ništa drugo nego pokazati na centar. Bio je to i konačan rezultat.

Vidjeli smo svakakve fantomske golove, ali da netko slavi gol iako je lopta pogodila stativu - e, toga očito ima samo u Hrvatskoj.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Exterminator 27.10.2019.

    Ova tekma nije regularna i tačka .

  • marinero h 27.10.2019.

    Buricu odlazi u paketu sa Brbicem i NH .... HZV

  • Zmar116 27.10.2019.

    Slaven ih je stisnuo pola sata da nisu prešli pošteno centar..A golman je totalna koma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare