To je to što me zanima!

Najteži domaći poraz u čak 2219 dana, a ugasili se glavni aduti...

Dinamo je od ljeta odigrao 26 službenih utakmica, brojni su prvotimci već prilično istrošeni, a sada im slijede Osijek, Chelsea, Šibenik, Rijeka, pa Split u kupu. Puno velikih i ozbiljnih izazova...
Vidi originalni članak

Dinamo je u 5. kolu Lige prvaka poražen (4-0) od Milana, time su Zagrepčani šanse za plasman u još jedno europsko proljeće sveli na minimum. Točnije, sada se treba u Londonu vaditi kod Chelseaja, dočekati i pobjedu Milana protiv Salzburga. Nogomet često piše nepredvidive priče, sportski se nadati uspjehu do samoga kraja, ali realnost je sada ipak nešto drugačija. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • aciviij 26.10.2022.

    Odgovor je sasvim jednostavan! Što je kvalitetniji protivnik, to se moraš više kretati. To je ključ uspjeha i neuspjeha protiv kvalitetnih protivnika. Dinamovi igrači su prestali trčati nakon 20 minuta i od tada je kvalitetniji protivnik preuzeo inicijativu i određivao ritam utakmice Neki Dinamovi igrači nakon poluvremena više nisu mogli hodati, kamoli trčati. Sve je jasno kada pogledamo statistike. Vidimo da su Dinamovi igrači pretrčali samo 7 kilometara više od Milanovih .... Čini mi se da su samo dva ili tri Dinamova igrača pretrčala više od 10 kilometara .... Jednostavno, premalo protiv takvog protivnika. 

  • mmmmmmm7777777 26.10.2022.

    pa cacic je izazvao pad ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare