To je to što me zanima!

Najveće pojačanje Borussije: "Ovo je moj klub i moj grad..."

Dortmund je moj grad. Borussia je moj klub. Želim dati svoj doprinos, rekao je Reus koji je produljio ugovor s klubom do 2019. godine te je izbrisao odštetnu klauzulu...
Vidi originalni članak

Borussia se nalazi u teškoj situaciji u Bundesligi, na 16. mjestu koje vodi u doigravanje za ostanak u prvoj ligi. No "žuto-crni" su tijekom utorka dobili najveće pojačanje. 

Marco Reus produljio je ugovor te iz njega izbrisao odštetnu klauzulu. Sjajan je to potez 25-godišnjeg igrača kojeg su zbog odštetne klauzule od samo 25 milijuna eura u prvotnom ugovoru htjeli dovesti europski velikani.

- Dortmund je moj grad. Borussia je moj klub. Veselim se budućnosti, uz potporu naših fantastičnih navijača želim dati svoj doprinos iako nas čeka dosta posla - rekao je Marco Reus koji je potpisao do 2019. godine.

Onaj prvi ugovor vrijedio mu je do 2017. godine, ali u sebi je sadržavao klauzulu po kojoj je Reusa mogao odvesti bilo koji klub koji bi uplatio 25 milijuna eura. Sad klauzule, kako pišu njemački mediji, više nema.

- Marco je mogao birati za koji će klub igrati, a sad je postao važan dio Borussijine budućnosti - rekao je sportski direktor Michael Zorc.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Sly_theKing 11.02.2015.

    pohvalno

  • strmi_2 11.02.2015.

    Nisam znao da ste svi toliko bliski sa marcom pa znate da je potpisao novi ugovor samo da se makne klauzula i da borussia za njega vise dobije.Borussia je trenutno u teskoj poziciji i kao domaci decko zeli pomoci stabilizaciji u klubu i oko njega.Jer stvarno je bila velika pompa oko njegovog navodnog odlaska.Mozda i ode vec na ljeto al stvarno je pokazao da nije egocentrik kao vecina nogometasa koji samo gleda sebe vec gleda i interes svoga sadasnjeg kluba.Svaka cast!

  • rođo101 10.02.2015.

    konačno i njemu došlo iz donje u gornju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare