To je to što me zanima!

Najveći izlazni transfer: Šutalo iz Osijeka odlazi za 5 mil. eura

Ide pa ne ide pa ipak ide. Tako otprilike izgleda priča Boška Šutala (20) i njegovog transfera u Atalantu koji bi trebao biti realiziran ubrzo, a sve je potvrdio i sam igrač
Vidi originalni članak

Samo detalji dijele Boška Šutala (20), mladog Osijekovog stopera od prelaska u talijansku Atalantu, prenosi tamošnji Bergamo Sport.

- Bilo mi je iznimno drago biti član ovog kluba i dio ovog grada. Istovremeno sam i sretan i tužan ali takav je život. Treba se ići naprijed te ustrajati u svojim ciljevima. Naravno, svojem NK Osijeku želim sve najbolje, puno sreće i uspjeha - poručio je Šutalo za Facebook stranicu Bijelo plava birtija.

Prema nekim informacijama to bi trebao biti najveći izlazni transfer u Osijekovoj povijesti jer bi u Grad na Dravi iz Bergama trebalo stići pet milijuna eura kao i 10% od idućeg transfera spomenutog igrača. Do sada je rekord držao transfer Erosa Grezde (24) u Glasgow Rangers za 2.75 milijuna eura. 

U dresu seniorske momčadi Šutalo je odigrao 34 utakmice, dok je za drugu momčad odigrao njih 10 i zabio gol. U Osijek je stigao iz Splita, a prije je igrao za Neretvu iz Metkovića.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • krupa 28.01.2020.

    Još jedan uspješni ero,sretno susjed!

  • 28.01.2020.

    Da se ne preziva Šutalo, bilo bi toga puno manje 🤣.

  • dottie 28.01.2020.

    Kad vidim kako prodaju Osijek, Lokomotiva, Gorica Rijeka..sve nesta milioni i onda vidim Hajduk prodaje za 450 tisuca eura..700 tisuca eura..itd..pa koja ste vi sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare