To je to što me zanima!

Najveći transfer u povijesti Osijeka: I sretan sam i tužan

- Bilo mi je iznimno drago biti član ovoga kluba i dio ovoga grada. Istodobno sam sretan i tužan, ali takav je život. Treba ići naprijed te ustrajati u svojim ciljevima, rekao je Šutalo na oproštaju od kluba...
Vidi originalni članak

Mnogi su već sipali hvalospjeve na račun Osijeka nakon što se pročulo da mladi stoper Boško Šutalo (20) prelazi u Atalantu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijani su na stol stavili pet milijuna eura, a Šutalo će uskočiti u kopačke iskusnog Andree Masiella (33), koji je prešao u Genou.

Ipak, uoči očekivanog potpisa ugovora došlo je do komplikacija. Šutalo se u Bergamu pojavio s četvoricom predstavnika, od kojih je svaki poželio svoj dio kolača. Na trenutak je izgledalo kao da će posao propasti, ali stvar je brzo izglađena.

- Bilo mi je iznimno drago biti član ovoga kluba i dio ovoga grada. Istodobno sam sretan i tužan, ali takav je život. Treba ići naprijed te ustrajati u svojim ciljevima - rekao je Šutalo te se oprostio sa suigračima.

Riječ je od najvećem transferu u povijesti Osijeka. Najskuplji je dosad bio Jurica Vranješ, koji je otišao u Bayer za tri milijuna eura, a za oko dva i pol milijuna eura “bijelo-plave” napustili su Hajradinović i Barišić.

U klubu će ga dočekati Mario Pašalić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • STOP_SRPSKOJ_MITOMANIJI 31.01.2020.

    Zanimljiva cinjenica:Neki dan je Poljski golman Majecki potpisao za Monaco u transferu vrijendom 7 milijuna eura i time je oborio rekord njihove lige kao najskuplji transfer ikad, a nama Osijek koja je 3.-4. Ekipa lige proda nedokazanog stopera od 20 godina za 5 milijuna eura, a da ne spominjem Dinamove transfere od 25 milijuna eura, pa to je za puno bogatije drzave od nas i njihove lige nepojmljivo, a tu mislim na drzave tipa Poljska,Ceska,Slovacka,Madarska,Danska,Skotska...a sve lige navedenih drzava imaju daleko bolju infrastrukturu i gledanost, mi moramo popravit samo to dvoje sto je svima ostalima najlakse, oni bi sve dali da proizvode igrace kao mi!

  • nostradamus 30.01.2020.

    Sretno. Iznos je korektan, Atalanta je cesme od kluba

  • 30.01.2020.

    Ako je neka država korumpirana kao hrvatska onda je to Italija

Komentiraj...
Vidi sve komentare