To je to što me zanima!

Nakon 10 godina na prva dva mjesta nisu Nadal ili Federer!

Njihovo rivalstvo dovelo je do toga da je uvijek bar jedno od vodeća dva mjesta na ATP ljestvici bilo rezervirano za njih. Sada je Federer broj 3, a Rafael Nadal broj 5!
Vidi originalni članak

Prolazile su godine, različiti tenisači osvajali su turnire, ali jedna stvar nikad se nije mijenjala od 2003. godine, na jednom od prva dva mjesta uvijek su bili ili Roger Federer ili Rafael Nadal. 

Rivalstvo dvojice ponajboljih igrača svih vremena dovelo je do toga da je uvijek barem jedno od vodeća dva mjesta na ATP ljestvici bilo rezervirano za njih. Igrali su najbolji tenis 10 godina i međusobno izvlačili maksimum, ali čini se kako je došla nova era.

Roger je broj 3, a Rafa broj 5! Na vrhu su Novak Đoković i Andy Murray koji je 'skočio' nakon osvajanja Mastersa u Miamiju.

Nakon Davis Cupa slijedi zemljani dio sezone i Roland Garros, a nedugo potom Wimbledon. Kao naručeno za povratak Federera i Nadala na 'prirodno' mjesto na ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • goran_zvezdara BEOGRAD 04.04.2013.

    el grande NO1E

  • platon_1 02.04.2013.

    gene3racija samprasova mrak i po meni najbolji.neki omalovažavaju broj jedan na svijetu,ali šta reči za igrača koji svaki mjesec drmne milijun dolara od turnira, samo kapa dolje.

  • user_193663 02.04.2013.

    Naravno da se mogu vratiti. Nadal se vraća u formu, mlad je .. bit će osvajač još dosta turnira, iako iskreno mi nije simpatičan ..., a Roger je najbolji po meni igrač ikada , obožavam gledati njegov stil igre zbog toga sam i zavolila tenis.Nole mi je simpa, 'lud' igrač, a murray mi je totalno antipatičan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare