To je to što me zanima!

Nakon 21 godine opet aktiviraju reprezentaciju Republike Srpske

Seniorska reprezentacija RS nije odigrala utakmicu još od 2002. godine, a čelnici NS BiH dali su suglasnost NSRS da reprezentacija može igrati prijateljske i međunarodne utakmice
Vidi originalni članak

Razmišljamo u tom pravcu i veoma brzo ćemo razgovarati na tu temu. Sredinom veljače imat ćemo i sjednicu Izvršnog odbora Nogometnog saveza Republike Srpske na kojoj ćemo utvrditi neke stvari i organizirati reprezentativne selekcije u svim uzrastima, uključujući i seniorsku. Treba imenovati i sve izbornike, odnosno stručne stožere svih reprezentacija, rekao je predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković i tako najavio moguću reorganizaciju nogometa u Bosni i Hercegovini.

Podsjetimo, BiH je podijeljena na dva entiteta, Federaciju Bosne i Hercegovine i Republiku Srpsku te distrikt Brčko. Seniorska reprezentacija RS nije odigrala utakmicu još od 2002. godine, a čelnici NS BiH dali su suglasnost NSRS da reprezentacija može igrati prijateljske i međunarodne utakmice.

Kako ističu iz NSBiH, odluka je u interesu razvoja nogometa, a pitanje je kako će na to reagirati Fifa i Uefa, odnosno krovna svjetska i europska nogometna organizacija. Seniorska reprezentacija odigrala je tri međunarodne utakmice. Prva je bila protiv selekcije grčkog grada Kavala, a onda su 2001. godine imali turneju u Njemačkoj gdje su se sastala s amaterima Bayerna i drugoligašem Schweinfurtom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Palmanova 27.01.2023.

    precednik Novak Dokovic?

  • Janka Puszta 27.01.2023.

    A reprezentacija Vojvodine, bu kaj od toga? Prijateljska između Republike Kosova i Vojvodina.

  • realist1993 27.01.2023.

    Moze mi neko dat podatke od antitovara ? Platit cu 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare