To je to što me zanima!

Nakon Dudua i Etta, Luis postao "zagrebački zet"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Argentinac Luis Ibanez u Zagrebu je pronašao djevojku Đanu, s kojom je u vezi već mjesec dana, a uvjeren je i da Dinamo pobjeđuje NEC
Vidi originalni članak

U posljednjih nekoliko utakmica ponajbolji Dinamov igrač omaleni je Argentinac Luis Ibanez. Uoči utakmice sa Spartom bio je siguran da Dinamo prolazi.
- I sad sam siguran da ćemo pobijediti NEC. Ostavit ću srce na terenu, a kad je tako, ne možemo izgubiti - rekao je Ibanez.
Zoran Mamić otišao je u Argentinu potražiti pojačanja.
- U juniorima Boce ima sjajnih igrača za Dinamo. Ne mogu u prvu momčad zbog zvijezda kao što su Riquelme, Palacio i Martin Palermo, ali za Dinamo bi bili prava pojačanja - rekao je Luis Ibanez. Na tijelu ima pet tetovaža. Imena sestara Camile, Carle i Valentine na podlaktici. Na zapešću tatu i mamu, Jorgea i Alejandru, te na leđima autogram Maradone i na vratu kinesko slovo “L”. U Zagrebu se zaljubio.
- Već sam mjesec i pet dana u vezi s Đanom. Uči me hrvatski, a ja nju španjolski. Došla je samo na dvije utakmice i puno mi znači njezina potpora - rekao je sramežljivo. Veliki je prijatelj s velikom zvijezdom Argentine, Juanom Romanom Riquelmeom.
- Čujem se s Riquelmeom. Raspituje se za mene i moje igre u Dinamu. Upoznao sam i Maradonu, koji je vidio moju tetovažu i čvrsto me zagrlio - završio je lijevi bočni Dinama.
VJEŽBAO SLOBODNJAKE
Golom iz slobodnjaka protiv Šibenika Ibanez je Dinamu donio bod.
- U Boci sam ostajao poslije treninga i vježbao slobodne udarce - rekao je Ibanez.
MORALES MIJENJA DRES
U Udineseu igraju moja dva prijatelja, Sanchez i Islas. Žele Dinamov dres, a ne znam s kojim ću se zamijeniti. Prije sa Sanchezom - rekao je Čileanac Pedro Morales.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kiler89 23.10.2008.

    greška....cura mu je inače iz županje...

  • z501 23.10.2008.

    klošar

  • 11 BILI 23.10.2008.

    Zasto zagrebcani vole mamica....pa on im uvozi zetove iz latino-amerike a za uzvrat ce dobit crnacku koloniju kao nizozemci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare