To je to što me zanima!

Nakon Leškovića i Bekim Balaj na listi želja talijanskog Lazija

Talijanski prvoligaš Lazio nakon Marka Leškovića pokazao je zanimanje za još jednog nogometaša Rijeke, mladog albanskog napadača Bekima Balaja (24)
Vidi originalni članak

Čini se kako je Bekim Balaj (24) u Rijeci izdržao samo pola sezone. Albanski reprezentativac u Rijeku je došao kao zamjena za Andreja Kramarića u zimskom prijelaznom roku, a sada bi već mogao otići u Lazio.

Talijanski je prvoligaš tako nakon Marka Leškovića pokazao zanimanje za još jednog nogometaša Rijeke. Bila bi to šteta za Rijeku jer Balaj se uigrao s momčadi, počeo zabijati i barem malo nadoknadio odlazak Kramarića u Leicester. No poziv Lazija za takvog igrača se ne odbija, a i Rijeka ima priliku nešto i zaraditi.

Dobre igre u prvenstvu i Europskoj ligi nisu prošle nezamijećeno pa bi na Kantridi ovo ljeto moglo biti prometno. Osim Balaja i Leškovića na pragu odlaska su i Tomečak te Leovac.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bustercro 22.06.2015.

    ako rijeka zaradi i taj novac ulozi u pojacanja i podmladak kao dinamo bas me briga kuda ce biti prodan od japana pa do amerike,, samo daj pare i jacaj klub...

  • Dopredsjednik_Sculac 22.06.2015.

    Za Leškovića je početna cijena 5 milijuna eura, a za Balaja su već odbijena 3 i pol milijun eura tako da ako odu iz Rijeke otiće za veliku cifru! AJMO RIJEKA! DERI MIŠKO!

  • Rujevica i2Ri 21.06.2015.

    bitno je napisati,ne provjeriti,ako pogodim super ako ne ko ga .....daj radite svoj posao kako treba ili odite ovce čuvati

Komentiraj...
Vidi sve komentare