To je to što me zanima!

Nakon muzeja, Ronaldo otvorio svoj hotel; dobio je i aerodrom!

Cristiano Ronaldo apsolutna je zvijezda na rodnom otočju Madeiri. Nakon što je ranije otvorio svoj muzej, ovih dana pokrenuo je i lanac hotela te je po njemu imenovana zračna luka
Vidi originalni članak

Zvijezda portugalske nogometne reprezentacije i Real Madrida Cristiano Ronaldo u petak je u rodnom Funchalu na Madeiri otvorio svoj hotel "Pestana CR7", a lokalne vlasti ukazale su mu veliku čast nazvavši aerodrom po njemu.

Tako će od sada zrakoplovna luka Santa Catarina u Madeiri nositi ime "Cristiano Ronaldo".

- Ponosan sam što u svom rodnom gradu otvaram hotel.

Portugalski majstor do kraja godine otvorit će još jedan hotel u Lisabonu, a tijekom 2017. još dva, i to u Madridu i New Yorku. Procjenjuje se kako su ukupni troškovi izgradnje sva četiri hotela 75 milijuna eura.

- Željeli smo se odužiti Cristianu za sve što je učinio za naš otok i našu zemlju - kazao je predsjednik regije Madeira Miguel Albuquerque.

Prije tri godine Ronaldo je u Funchalu otvorio i muzej. Otvaranje muzeja bila je ideja njegova starijeg brata Huga, koji još uvijek živi u Funchalu, gdje ima građevinsku tvrtku. Hugo je i direktor muzeja CR7. Na ideju je došao kada je boravio kod Ronalda u Madridu, vidjevši da su trofeji neorganizirano raštrkani po čitavoj kući. Odluka je pala na peterokatnicu koju je Ronaldo bio kupio četiri godine ranije na brdu iznad luke u Funchalu.

U prvih mjesec dana nakon što je otvoren, Museu CR7 obišlo je više od 10 tisuća posjetitelja. Ronaldo je, uz Peléa, jedini nogometaš svijeta koji ima vlastiti muzej. Sada ima i svoj hotel, a po njemu nosi ime i zračna luka.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • egzon2 24.07.2016.

    Sva cast to je dar od boga sto pomaze siromasnima zasluzio je on i mnogo vise

  • asterixxxxx 24.07.2016.

    Novac cini cuda, al on ga je posteno zaradio€€€€€

  • krilnik 24.07.2016.

    Cestitke ronaldu ne muzeju i hotelu. No ulice i trgove pa i zracnu luku ne treba nazivati po zivim ljudima. Tako su radili Staljin i Tito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare