To je to što me zanima!

Nakon Panathinakosa pao je i veliki favorit Barcelona

U samo tjedan dana Partizan je pobijedio dva najveća favorita Eurolige. Nakon što su pobijedili Panathinaikos u Ateni, sada su dobili i Barcu
Vidi originalni članak

Dugo su suci pregledavali ponovljenu snimku nakon što je Rašić u zadnjoj sekuni naočigled izbio Mickaelovu loptu iz mrežice. I to u zadnjoj sekundi utakmice pri vodstvu Partizana protiv Barcelone 67-66. Nakon više od deset minuta razgovora i dogovora sudačka trojka je odlučila - pobjeda Partizana. Beograđani su tako nakon Panathinakosa u Ateni pobijedili možda i najvećeg favorita u ovogodišnjem izdanju Eurolige i sve bliže su prolazu u sljedeću fazu natjecanja.
Iznenađujuće uvjerljivo pokleknuo je i talijanski Montepaschi na gostovanju kod Efes Pilsena. Turska momčad slavila je 88-78, a daleko najbolji igrač utakmice bio je hrvatski reprezentativac Mario Kasun. Na parketu je proveo svega 19 minuta, no u tom vremenu je ubacio 17 koševa uz devet skokova i dvije blokade. Kod poraženih je prednjačio Romain Sato sa 19 koševa.
Izvrsnu utakmicu odigrao je i Zoran Planinić za moskovski CSKA u gostima kod Žalgirisa. Ruski prvak pobijedio je 83-68, a Planinić je zabio 16 koševa uz po tri asistencije i skoka. Na drugoj strani, za Žalgiris je solidnu utakmicu odigrao Mario Delaš. Mladi Splićanin zabio je sedam koševa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LJUBAPFC 04.02.2010.

    a gde je onaj strucnjak sto kaze da nesto smrdi posle pobede nad PAO... ili nas je mozda neko pustio i ovde...

  • cano 04.02.2010.

    \"Dugo su suci pregledavali ponovljenu snimku nakon što je Rašić u zadnjoj sekuni naočigled izbio Mickaelovu loptu iz mrežice\"...kako ovi hrvati vole da zive od tudje nesrece nego im ga nemoze bit! Partizan je posteno dobio i to se vidi na snimku

  • 20bucks 04.02.2010.

    Yebiga, Duletova škola košarke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare