To je to što me zanima!

Nakon Ronalda, u 1. HNL je stigao i veliki Michael Jordan!

Najviše je sezona proveo u Clermontu, a bio je i suigrač našem Ivanu Santiniju u Caenu. Glavni forte su mu brzina i probojnost te će sigurno biti veliko pojačanje za Istru koja se bori za ostanak u prvoj ligi.,,,
Vidi originalni članak

Ronaldo, Michael Jordan. Na prvu bismo rekli da se radi u nekoj kući slavnih, no zapravo je riječ od HNL-u koji sve više privlači planetarno popularne sportaše! Nakon Ronalda koji je pojačao Goricu, Istra je uzvratila istom mjerom i dovela još zvučnije pojačanje, Michaela Jordana.

Michael Jordan Nkololo je reprezentativac DR Konga, a u Pulu je stigao iz rumunjskog Hermannstadta s kojim je raskinuo ugovor. Igra na lijevom krilu gdje je godinama ordinirao po francuskim travnjacima. Preko 100 nastupa ima ovaj dvadesetšestogodišnjak u francuskoj ligi, što u prvoj, što u drugoj. U karijeri je u rumunjskoj i francuskoj ligi odigrao 116 nastupa te zabio četiri gola uz osam asistencija te na Transfermarktu vrijedi pola milijuna eura.

Najviše je sezona proveo u Clermontu, a bio je i suigrač našem Ivanu Santiniju u Caenu. Glavni forte su mu brzina i probojnost te će sigurno biti veliko pojačanje za Istru koja se bori za ostanak u prvoj ligi. Možda i ostavi na Aldo Drosini ogroman trag kao što je njegov imenjak i prezimenjak ostavio u Chicagu.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zvona1111 04.02.2019.

    Dovedite jos Rodmana da riješite probleme sa skok igrom u napadu i obrani i napadate sami vrh HNL-a

  • tejmatebra 03.02.2019.

    a po ovom je i "kokolo kokolo kokolo" snimljena

  • tejmatebra 03.02.2019.

    čekam da 2paca dovedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare