To je to što me zanima!

Nakon showa Ibre, Topnici su se vratili iz "mrtvih"...

U 59. minuti Ibra je snažnim udarcem pod prečku zabio za 2-0. U tim trenucima činilo se kako je samo pitanje koliko će golova Arsenal dobiti, no...
Vidi originalni članak

Arsenal i Barcelona ispunili su sva očekivanja! Kao i prema najavama, utakmica je pokazala sve najbolje što nogomet u ovom trenutku pruža i šteta je što su se ove dvije momčadi susrele već u četvrtfinalu Lige prvaka. Iako je završilo 2-2, ipak Arsenal može biti puno zadovoljniji s obzirom da su se vratili nakon zaostatka od dva gola.
Već od prve minute krenula je 'viktorija' na gol Arsenala, a apsolutni junak prvog poluvremena bio je golman Almunia. U prvih 18 minuta Barcelona je imala čak 11 udaraca na njegov gol, i tri 'mrtvaca'! Samo zahvaljujući Španjolcu, Topnici su držali 'nulu', a apsolutni tragičar tad je bio Ibrahimović. Prvi udarac Arsenal je uputio tek u 23. minuti, Nasri je promašio za par centimetara sa ruba kaznenog prostora.
U prvoj minuti nastavka Ibrahimović je iskoristio dugu loptu Piquea i lobom je prevario Almuniju. Gol ide na 'dušu' Almuniji koji je nepotrebno istrčao. U 59. minuti, slična akcija, fantastičnu loptu poslao je Xavi, a Ibra je snažnim udarcem pod prečku povisio rezultat. U tim trenucima činilo se kako je samo pitanje koliko će još golova Arsenal dobiti, no..
Samo 10-ak minuta poslije Bendtner je odlično asistirao Walcottu koji je ušao 120 sekundi prije. I onda totalni šok za Katalonce. Pet minuta prije kraja Puyol je faulirao Cesca Fabregasa. Zaradio je crveni karton, a penal je iskoristio baš Fabregas koji se pri udarcu ozljedio i pitanje je kolika je teška ozljeda. Osim Puyola u uzvratu neće biti ni Piquea zbog kartona.
Barcelona je dominirala, što pokazuje i statistika, udarci 22-6, ali se prerano opustila i na Nou Campu nas za tjedan dana ipak očekuje odlučujućih 90 minuta. Eduardo da Silva nije ulazio u igru.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • tovar_69 31.03.2010.

    Hahahaaaha kako vidim ovdje svi žele da Barcelona ispadne!:) a šta se tiče ovog penala i crvenog kartona, ako ima koji da će se pobunit protiv toga nek se pokrije ušima, to mu ja kažem jer je ovo sramota što se nesvira protiv Barcelona (sa naglaskom na Chelsea prošle godine) i zbog toga svim uživljenicima u Barcelonu neka zašute!

  • v3c 31.03.2010.

    svi ste maximalno realni vidim..fali vam samo bosnia80....užas kolko zavisti i jala...vidim da su se našli pacijenti koji su spomenuli overeba...na šta ste vi spali...vječiti pametnjakovići

  • vlaka 31.03.2010.

    džaba se svama ode raspravljat kad vi i dalje tvrdite da če arsenal proč...

Komentiraj...
Vidi sve komentare