To je to što me zanima!

Nakon slučaja 'analne kuglice' i optužbe za varanje, šahovski velemajstor izgubio je na sudu

Pokrenuta istraga preko šahovske platforme Chess.com, a oni su objavili izvješće na 72 stranice gdje se analizira igra Niemanna, a zaključili su da je američki tinejdžer vjerojatno varao u više od 100 internetskih partija
Vidi originalni članak

Šahovski svijet svojevremeno je tresla vijest kako je Hans Moke Niemann pobijedio velikog Magnusa Carlsena i to 'računalnom točnošću'. Igrao je Dančev protivnik vrhunske odgovore na nejasne poteze, a kasnije se saznalo da to nije radio tek tako.

Pojavila se teorija da je tijekom meča u rektumu imao vibrirajuće analne kuglice kojima ga je nepoznati pomoćnik stimulirao u presudnim trenucima i tako mu pomogao u pobjedi. A to nije bilo sve - nakon nekoliko tjedana šutnje je Carlsen poručio da je 'Niemann više puta varao, nego što je javno priznao. 

Niemann je priznao da je varao na online turnirima, ali nikad u dvorani. Tako je pokrenuta istraga preko šahovske platforme Chess.com, a oni su objavili izvješće na 72 stranice gdje se analizira igra Niemanna, a zaključili su da je američki tinejdžer vjerojatno varao u više od 100 internetskih partija, od čega su neke bile za novčane nagrade.

Mladić je tužio Carlsena i druge za klevetu na Saveznom sudu u Missouriju, a oni su odbacili tužbu. Odnosno, tvrdnje Amerikanaca o reputacijskim gubicima prema procjeni suda nisu bile utemeljene bez obzira na to što su njegovi odvjetnici dva puta mijenjali tužbu. Ali, tu njegova borba neće stati.

- Ova odluka nema nikakav utjecaj na Niemannovu namjeru da nastavi slijediti tvrdnje o kleveti i druge zahtjeve po zakonu SAD-a - rekli su odvjetnici američkog velemajstora.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gnojna družina 30.06.2023.

    Umjesto da se sakris u misju rupu i cekas da te svi zaborave, ti odes sa ocigledno laznom pricom u javnost tako da svi znaju da si prevarant i da si guras ko zna sta u sule. Bravo kralju

  • 30.06.2023.

    Analne kuglice👁️👁️

  • mentalist1 30.06.2023.

    Kad je ovaj bio tinejdzer, 90tih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare