To je to što me zanima!

Nakon tri mjeseca konačno je zaigrao: Debi Alena Halilovića

Alen Halilović svoj je debi dočekao u 73. minuti kada je na terenu zamijenio Moma. Haliloviću su to bile prve odigrane minute nakon 21. listopada i bundesligaške utakmice protiv Eintrachta
Vidi originalni članak

Las Palmas je pobijedio Valenciju s 3-1 u 20. kolu La lige, a debi u dresu novog kluba je upisao Alen Halilović.

 

 

Valencia je bolje ušla u utakmicu i povela je u 21. minuti pogotkom Santija Mine, a Las Palmas je izjednačio pred sam kraj poluvremena - u 42. minuti golčinom Jonathana Viere u same rašlje!

Ubrzo nakon povratka na teren Munir El Haddadi je zaradio dva žuta kartona (prvi u 48. minuti, a drugi u 51. minuti) i Valencia je ostala s desetoricom na terenu.

To je svakako trenutak koji je presudio utakmicu, a Las Palmasu nije trebalo dugo da preuzme utakmicu u svoje ruke i dođe do pobjede. Najprije je Mauricio Lemos iz slobodnjaka zabio za 2-1 u 58. minuti, a tri minute kasnije je pobjedu potvrdio Kevin-Prince Boateng.

Alen Halilović svoj je debi dočekao u 73. minuti kada je na terenu zamijenio Moma, a ubrzo za njim priliku je dobio i Marko Livaja - u 77. minuti je zaigrao umjesto Jonathana Viere. Haliloviću su to bile prve odigrane minute nakon 21. listopada i bundesligaške utakmice protiv Eintrachta, posljednje koju je odigrao u dresu HSV-a.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 31.01.2017.

    Ajde klinjo odi u skolu ostavi se nogaca nije to za tebe

  • Xyster 31.01.2017.

    Iznenađujuće dobra utakmica, samo ju je crveni karton uništio. Ovaj stoper Las Palmasa Lemos će biti veliki igrač. Zapamtite ga, a što se tiče Halilovića ako ne bude mogao igrati u klubu poput Las Palmasa koji za promjenu u La Ligi njeguje lijep stil nogometa, onda neće uspjeti nigdje

  • strmi007 31.01.2017.

    Bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare