To je to što me zanima!

Nakon velikog Intera, i CSKA želi Hajdukovog juniora (19)

Svjetski klubovi traže mlade igrače Hajduka, a oni konstantno odlaze u inozemstvo. Treneri se žale da nemaju dovoljno igrača iz vlastitog omladinskog pogona...
Vidi originalni članak

Na Hajdukov faks 'iscurila' je ponuda moskovskog CSKA koji želi nadarenog Hajdukovog juniora dovesti na probu u Moskvu. Riječ je o talentiranom Luki Franiću kojeg prate već dulje vrijeme, a koji nije u najužim kombinacijama trenera Gorana Vučevića. Moskovski CSKA nudi mu da dođe u Moskvu od 31. svivbnja do 15. lipnja kako bi se još jednom uvjerili u njegove kvalitete.

U Hajduku se stalno žale kako nemaju previše kvalitetnih igrača iz vlastitog pogona, a sada dva velika kluba u razmaku od nekoliko dana traže njihove igrače. Podsjetimo, prije Franića milanski Inter uzeo je Marka Livaju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • molko 09.04.2011.

    Hajduk je godinama već s.eban al ništa čudno s obzirom da se tamo nalaze razno razni likovi koje jedino zanima vlastita karijera i naravno pare zapravo Hajduk je minijarutna replika naše države al gledajući sve skupa cila hnl uključujući dinamo je amaterizam i tako bi ih tribalo i tretirat, ane im isplaćivat enormne svote iz gradskih proračuna pod krinkom vrhunskih sportskih klubova ahahahah ma daj to je je*ena limitirana ekipa livadara ..."Imamo Hrvatsku"

  • aragon 09.04.2011.

    a mali sta ces ti u hajduku, odi u dinamo ili odi van, to je za tvoje dobro. HVALA

  • SmackThat 08.04.2011.

    Od kluba je ostala samo Torcida i uspomene, ovo ostalo je jad, bjeda i čemer

Komentiraj...
Vidi sve komentare